• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: «Έχουμε πολύ δυνατό πακέτο»
Αισιοδοξία, βασισμένη σε δυνατά στοιχεία, είναι η κύρια αίσθηση που δίνει η Ducati Marlboro Team
Νέα 12/01/2010 - 11:59

 

Αισιοδοξία, βασισμένη σε δυνατά στοιχεία, είναι η κύρια αίσθηση που δίνει η Ducati Marlboro Team για τη χρονιά που για την ομάδα τυπικά ξεκίνησε χθες το απόγευμα στην Madonna Di Campiglio στους Δολομίτες των Ιταλικών Άλπεων.

 

Ο Casey Stoner τόνισε το γεγονός ότι είναι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, σε άριστη κατάσταση, όσον αφορά την υγεία του. Ξεπέρασε πλήρως το περσινό του πρόβλημα υπερκόπωσης και για πρώτη φορά δεν έχει καμία εγχείρηση να κάνει ή να αντιμετωπίσει κάποια θεραπεία. Επιπρόσθετα η GP10, η οποία θα αποκαλυφθεί αύριο στους δημοσιογράφους, έδειξε από τα πρώτα τεστ στην Valencia ότι είναι ανταγωνιστική, με μόνο πρόβλημα τη δύναμη ψηλά, αλλά με αυξημένη οδηγησιμότητα, θα είναι καλύτερη στην υπόλοιπη πίστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αυστραλός.

 

Σε σχέση με τους αντιπάλους, σε σχετική ερώτηση του ανταποκριτή μας Δημήτρη Διατσίδη, απάντησε ότι και πάλι ο Valentino Rossi θα είναι αυτός που πρέπει να νικήσεις. Ο Jorge Lorenzo είναι πολύ δυνατός, αλλά είναι ευκολότερο να τον καταλάβεις, τη στιγμή που ο VR μπορεί να κάνει το απροσδόκητο.

Για τη μοτοσυκλέτα και τη σχέση με τα Bridgestone, είπε ότι τελικά βρήκαν το βασικό set-up, με το ψαλίδι από carbon που δουλεύει και πάλι καλά και παίρνει την πρόσφυση που χρειάζεται από τα λάστιχα.

Στον τομέα του Traction Control, ο Stoner είναι αυτός που ζητάει όλο και λιγότερη ενεργοποίησή του, αφού δεν του αρέσει καθόλου το να τον κόβει στην έξοδο της στροφής.

Για τον Livio Suppo, είπε ότι είναι και παραμένει ένας καλός φίλος, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Honda, στο τέλος της φετινής περιόδου, που τα συμβόλαια των 4 πρώτων λήγουν.

 

Αντίστοιχες είναι και οι δηλώσεις του Nicky Hayden, που θέλει να κτίσει στη φετινή πρόοδο και να είναι πιο έτοιμος φέτος από την Παρασκευή με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας. Επίσης πιστεύει ότι θα βοηθήσει πολύ στον τομέα αυτό και ο νέος Team Manager o Vitto Guareschi, με τον οποίο έχουν πολύ καλή σχέση.

 

«Έχουμε όλα τα καλά συστατικά, απλά πρέπει να τα βάλουμε όλα μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Δείτε το πρώτο video

« Προηγούμενο άρθρο

GUARESCHI: «Αποστολή μου να κρατήσω τον STONER στη Ducati!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα