• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GUARESCHI: «Αποστολή μου να κρατήσω τον STONER στη Ducati!»
Προτεραιότητα του νέου team-manager της Ducati η παραμονή του Stoner στην ομάδα. Όσο για τον ρόλο του; «Θα είμαι κάτι σαν παίκτης-προπονητής»
Νέα 12/01/2010 - 10:42

Για τον 34χρονο Vittoriano Guareschi  η φετινή σεζόν αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Ο Ιταλός, μέχρι πρότινος επίσημος δοκιμαστής της Ducati, είναι ο άνθρωπος που διαδέχεται τον Livio Suppo στην ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνοντας χρέη team-manager.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα σταματήσει να πραγματοποιεί δοκιμές βοηθώντας στην εξέλιξη της Desmosedici GP10. Ήδη το Σαββατοκύριακο 16-17/1 θα βρεθεί στην πίστα της Jerez όπου μαζί με τον Franco Battaini θα συνεχίσουν τη δουλειά πάνω στο νέο «όπλο» της Ducati.

«Θα συνεχίσω να κάνω δοκιμές για την ομάδα. Θα έλεγα ότι είμαι κάτι σαν παίκτης-προπονητής. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα να έχει στις τάξεις της έναν άνθρωπο που να μπορεί να κατανοεί επακριβώς αυτά που του λένε οι αναβάτες και που αυτοί με τη σειρά τους θα γνωρίζουν με ποιον μιλούν. Προφανώς μετά τις παρατηρήσεις αναλαμβάνουν οι τεχνικοί και οι μηχανικοί για να λύσουν τα εκάστοτε προβλήματα, αλλά αν ο Nicky και ο Casey μου μιλήσουν για μια συγκεκριμένη αντίδραση της μοτοσυκλέτας θα τους κατανοήσω καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο», σχολίασε ο συμπαθής Ιταλός στο πλαίσιο του Wrooom 2010 που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στη Madonna di Campiglio.

Στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Casey Stoner με την μπολονέζικη φίρμα λήγει και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που τον θέλουν να ακολουθεί τον Livio Suppo στο HRC. Ο "Vitto" πάντως δείχνει πως έχει πάρει προσωπικά το θέμα και ξεκαθαρίζει πως βασική αποστολή του είναι να κρατήσει τον Αυστραλό στην ομάδα: «Πρέπει να πείσουμε τον Stoner να μείνει στην ομάδα. Ο Livio Suppo θα προσπαθήσει να τον πάρει μαζί του στη Ηonda. Στόχος μου λοιπόν είναι να τον κρατήσω στην ομάδα!».

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: «Έχουμε πολύ δυνατό πακέτο»

« Προηγούμενο άρθρο

SCOTT REDDING: Πανευτυχής για την επικείμενη συμμετοχή του στην Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα