• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SCOTT REDDING: Πανευτυχής για την επικείμενη συμμετοχή του στην Moto2
Ευχαριστημένος και αισιόδοξος ο Βρετανός
Νέα 12/01/2010 - 10:05

Ο Scott Redding εξέφρασε την ικανοποίησή του (και την ανακούφισή του), που κατάφερε να εξασφαλίσει συνεργασία με μια ομάδα τη νέας κατηγορίας Moto2, για το 2010. Ο 17χρονος Βρετανός υπέγραψε πρόσφατα με την ομάδα της Marc VDS Racing και θα βρεθεί δίπλα στο Βέλγο αναβάτη Vincent Lonbois, στην ομάδα που διευθύνει ο πρώην επικεφαλής της Kawasaki στα MotoGP, Michael Bartholemy.

 

Η συμφωνία με τη Βελγική ομάδα ολοκληρώνει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο μια άσχημη περίοδο για τον αναβάτη από το Gloucestershire, που είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα, μετά από μια απογοητευτική χρονιά στα 125cc, πέρσι.

 

Ο Redding παραμένει ο νεότερος αναβάτης στην ιστορία, που κέρδισε Grand Prix. Αυτό πραγματοποιήθηκε το 2008, στον αγώνα του Donington Park και έτσι, άρχισε να κεντρίζει το ενδιαφέρον του Bartholemy.

Vincent Lonbois
Vincent Lonbois

 

Ο Βρετανός θα αγωνιστεί με μοτοσυκλέτες της Suter MMX το 2010, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από το διάσημο σχεδιαστή και πρώην αναβάτη, Eskil Suter. Οι μοτοσυκλέτες των 600cc θα παραδοθούν στην ομάδα της Marc VDS Racing, στα τέλη Ιανουαρίου και οι δοκιμές θα ξεκινήσουν το Φεβρουάριο.

 

"Πετάω στα σύννεφα που θα συνεργαστώ με την ομάδα Marc VDS Racing, την ερχόμενη σεζόν. Έχω μιλήσει αρκετά με τον Michael Bartholemy και το στήσιμο της ομάδας μου φαίνεται ιδιαίτερα επαγγελματικό και οργανωμένο, κάτι μου με γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία", δήλωσε ο Redding. "Ήδη έχω δοκιμάσει μερικές μοτοσυκλέτες της Moto2 και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ανυπομονώ όμως να οδηγήσω και τη μοτοσυκλέτα Suter MMX το Φεβρουάριο. Ήμουν παρόν στο πρώτο shakedown της μοτοσυκλέτας, την προηγούμενη χρονιά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως έχει εξελιχτεί στο διάστημα που μεσολάβησε", συμπλήρωσε ο Βρετανός.

 

"Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στη βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης και ταυτόχρονα παρακολουθώ μαθήματα οδήγησης. Έγινα 17 στις 4 Ιανουαρίου και προς το παρόν έχω περάσει μόνο τις θεωρητικές εξετάσεις για να πάρω άδεια οδήγησης. Η εξετάσεις πορείας ενδέχεται να είναι δυσκολότερες, ειδικά με το χιόνι που έχει σκεπάσει αυτή την εποχή ολόκληρη την Αγγλία", ολοκλήρωσε ο νεαρός αναβάτης.

 

Ο Redding θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Βρετανίας στη νεοσύστατη Moto2 για φέτος, με τους Bradley Smith και Danny Webb να παραμένουν στα 125cc. Ο καινούριος team mate του Redding, ο Vincent Lonbois, κουβαλάει σημαντική εμπειρία με τετράχρονες μοτοσυκλέτες 600cc, προερχόμενος από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Superstock 600, όπου το 2009 τερμάτισε τρίτος πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Επόμενο άρθρο »

GUARESCHI: «Αποστολή μου να κρατήσω τον STONER στη Ducati!»

« Προηγούμενο άρθρο

DORNA: Χρυσοί Πιγκουίνοι, σα δείγμα αναγνώρισης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα