• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DORNA: Χρυσοί Πιγκουίνοι, σα δείγμα αναγνώρισης
Βραβείο για τη διοργανώτρια εταιρία των MotoGP
Νέα 12/01/2010 - 09:14

Κάτω από ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την απονομή των "Χρυσών Πιγκουίνων". Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δε στάθηκαν εμπόδιο στους 22.300 ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στο Puente Duero, κοντά στο Valladolid, για την 29η απονομή των διάσημων βραβείων .

 

Φέτος, ένα "Πιγκουίνος" απονεμήθηκε στην Dorna Sports, σα δείγμα αναγνώρισης της σπουδαίας δουλειάς που κάνει στα MotoGP όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, τιμητική διάκριση έλαβαν ο Πρωταθλητής 125cc για το 2009, Julián Simón και ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Dennis Noyes.

 

Η φιλοσοφία πίσω από τα συγκεκριμένα βραβεία, είναι η ανάδειξη ανθρώπων που βοηθούν την προβολή της μοτοσυκλέτας με τη δουλειά τους, καθώς και αγωνιζόμενων που διακρίνονται στους αγώνες των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων.

 

Ο Carmelo Ezpeleta, επικεφαλής της Dorna Sports, παρέλαβε το βραβείο, δηλώνοντας ότι είναι μεγάλη τιμή να παρίσταται σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, που προβάλει τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες. Από την πλευρά του, ο Julián Simón, ευχαρίστησε επίσης για το βραβείο του καθώς και τους παρευρισκόμενους που τον τίμησαν με την παρουσία τους, παρά το τσουχτερό κρύο.

Emblem
Emblem
Βραβείο
Βραβείο

Επόμενο άρθρο »

SCOTT REDDING: Πανευτυχής για την επικείμενη συμμετοχή του στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟGP ROOKIES: Hector Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα