• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Δεν με φοβίζει!
Η νέα πρόκληση με την Ducati
Νέα 22/01/2020 - 10:31

Μπορεί να χρειάστηκε ένα μικρό «σπρώξιμο» από την Ducati και τον Gigi DallIgna για να πάρει τη θέση στη Reale Avintia, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

 

Ο λόγος για τον Johann Zarco, ο οποίος ξεκινά το 2020 δηλώνοντας ότι όχι μόνο δεν φοβάται τη νέα πρόκληση της καριέρας του, αλλά θέλει να είναι και πάλι στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων!

 

Μιλώντας στην Ιταλική εφημερίδα MotoSprint, ο Γάλλος τόνισε ότι θα έχει ως παράδειγμά του τον Jorge Lorenzo.

 

Άλλωστε, αν το «βουτυρένιο» στυλ του Ισπανού τελικά έφερε επιτυχίες γι’ αυτόν με τους κόκκινους, γιατί να μην συμβεί το ίδιο και με τον ίδιο;

 

«Μου είπαν ότι ενδιαφέρονται για εμένα (σ.σ. αναφέρεται στην Ducati) και θέλουν να επενδύσουν σ’ εμένα».

 

«Τον DallIgna δεν τον ήξερα, αλλά άνθρωπου που εμπιστεύομαι πολύ τον γνωρίζουν και μου είπαν ότι όταν υπόσχεται κάτι – και δεν το κάνει συχνά – τηρεί τις υποσχέσεις του».

 

«Η πρόκληση με την Ducati δεν με φοβίζει. Φυσικά με την KTM δεν τα κατάφερα, αλλά δεν έχουν ακόμα μοτοσυκλέτα ικανή να κερδίζει».

 

«Ο Jorge από την άλλη δυσκολεύτηκε με την Ducati, αλλά στο τέλος κέρδισε. Πολλοί οδηγοί με διαφορετικά στυλ τα έχουν καταφέρει μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα κι αυτό με κάνει αισιόδοξο».

 

«Ειδικά το παράδειγμα του Lorenzo είναι πολύ θετικό για μένα, επειδή έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, μοναδικό και αν δεν έχει καλή αίσθηση δεν μπορεί να είναι γρήγορος».

 

«Στο τέλος οι μηχανικοί της Ducati προσαρμόστηκαν σ’ αυτόν και όταν άρχισε να κερδίζει, είδαμε τον αληθινό Lorenzo και πάλι».

 

«Αυτό είναι και το δυνατό σημείο της Ducati, το ότι μπορούν να κάνουν πολλά για τον αναβάτη, ενώ στην Honda που έχουν τον Marc, ας πούμε ότι είναι πιο συντηρητικοί».

 

Στον Zarco έχουν υποσχεθεί ότι η Avintia θα ανέβει επίπεδο και θα λογίζεται πλέον ως κανονική δορυφορική ομάδα της Ducati, με περισσότερη υποστήριξη το 2020.

 

Επιπλέον ο Γάλλος εποφθαλμιά και μια από τις δυο εργοστασιακές θέσεις για το 2021.

Επόμενο άρθρο »

2020: Η τελική λίστα οδηγών στα SBK-Motul

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ο Rea πανέτοιμος στην Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα