• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Είχα καλή πρόσφυση!
Περνώντας πάνω από το γρασίδι!
Νέα 13/04/2020 - 17:05

Ο Pecco Bagnaia δήλωνε χτες, μετά τη νίκη του στο δεύτερο Virtual Αγώνα της χρονιάς, ότι ελπίζει να είναι εξίσου ανταγωνιστικός και στις αληθινές πίστες.

 

Ο Ιταλός πάλευε για την πρώτη θέση στο μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα με τον Maverick Vinales, με τους δυο να δίνουν τρομερή μάχη στον τελευταίο γύρο!

 

Το αποτέλεσμα ήταν η μοτοσυκλέτα του Ιταλού να περνά πάνω από το γρασίδι στην 5η στροφή και μ’ αυτόν τον τρόπο να προσπερνάει τον αντίπαλό του.

 

Η «Επιτροπή Αγώνων» έκρινε ότι ήταν αγωνιστικό συμβάν κι έτσι ο Pecco πήρε τη νίκη!

 

«Δεν το περίμενα! Ο Maverick ήταν πολύ γρήγορος και ήταν καλός Αγώνας… διασκεδαστικός. Σήμερα θα το γιορτάσω», είπε από το σπίτι του ο Bagnaia.

 

«Δεν ήθελα να πέσω, όπως έγινε στο Mugello! Είχα καλή πρόσφυση στο γρασίδι κι έκλεισα τη γραμμή μου».

 

«Ο τελευταίος γύρους ήταν πολύ καλός και εκεί, στην 5, παραλίγο να πέσω. Ήταν ωραία μάχη, αλλά μένει να δούμε αν θα δώσουμε τέτοιες μάχες και στο MotoGP».

 

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε και τρίτο Virtual Αγώνα, ίσως σε 2 εβδομάδες όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα το παιχνίδι MotoGP20.

 

Ο Pecco πάντως είναι έτοιμος!

 

«Δεν έχουμε κατάταξη γι’ αυτούς τους Αγώνες και είναι κάτι που θα το ήθελα πολύ. Θα ήταν ωραία να παλέψω και πάλι με τον Alex (σ.σ. Marquez, από τον οποίο έχασε στον 1ο Αγώνα)».

 

«Ελπίζω ότι θα υπάρξει και άλλος Αγώνας».

 

Αν είχαμε βαθμολογία στους Virtual Αγώνες, τότε ο Bagnaia θα ήταν μπροστά με 45β και ο Alex Marquez θα ακολουθούσε με 41β. Ο Vinales θα ήταν 3ος με 36β.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πολύ δύσκολο να οδηγήσεις στο όριο

« Προηγούμενο άρθρο

Cal: Δεν βλέπω το λόγο…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα