• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπερήφανος ο Lorenzo!
Που κέρδισε Rossi, Stoner, Marquez, Pedrosa
Νέα 16/04/2020 - 11:11

Υπερήφανος δηλώνει ο Jorge Lorenzo για το γεγονός ότι στην καριέρα του κατάφερε να κερδίσει μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες στην ιστορία του MotoGP!

 

«Ήμουν ο μόνος που πήρε Τίτλο απέναντι στους Pedrosa, Stoner, Marquez και Rossi», σχολίασε στην AS σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

«Ο Pedrosa δεν πήρε Τίτλο, ο Marquez δεν είχε αντίπαλο τον Stoner και ο Rossi δεν πήρε Τίτλο απέναντι στον Marquez. Μόνο εγώ τα κατάφερα».

 

Δύσκολα, ωστόσο, είναι σε θέση να ξεχωρίσει ποιος ήταν ο καλύτερος από τους τέσσερεις.

 

«Ο Stoner ήταν απίστευτος και ανίκητος σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Όταν βγαίναμε έξω και του άρεσε η πίστα, ήταν 2’’ πιο γρήγορος στους πρώτους τρεις γύρους!»

 

«Ο Pedrosa ήταν πολύ τεχνικός, ειδικά στα 125 και 250cc αλλά δεν κέρδισε Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία κυρίως λόγω των τραυματισμών του».

 

«Ο Rossi είναι ολοκληρωμένος και πανέξυπνος πάνω στη μοτοσυκλέτα. Στη Yamaha είχε παρόμοιο στυλ με το δικό μου και ήμασταν πολύ κοντά».

 

«Είναι λίγο σαν τον Maradona… μοναδικός χαρακτήρας και ιδιαίτερος! Πέρυσι παραλίγο να κερδίσει Αγώνα και φέτος, ίσως με τα νέα ελαστικά να έχει το κάτι παραπάνω».

 

«Αλλά και ο συνδυασμός Honda-Marquez είναι πολύ δυνατός. Από φυσικής κατάστασης είναι ο καλύτερος απ’ όλους, αλλά και πνευματικά δεν φοβάται να πέσει. Ίσως ο αναβάτης με το λιγότερο φόβο για τις πτώσεις στην ιστορία!»

 

Για την κατάσταση με τον κοροναϊό, ο Jorge δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

 

«Νομίζω ότι ο Rossi θα συνεχίσει και το 2021, μιας και φέτος δεν νομίζω να δούμε Αγώνες».

 

Για τις φήμες που τον αφορούν και λένε ότι ενδεχομένως να επιστρέψει στη δράση, τόνισε: «Είμαι 32χρ και ακόμα πολύ δυνατός πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Η Yamaha ήταν η πιο φυσική μοτοσυκλέτα για μένα, αλλά με την Ducati ήμουν πολύ, πάρα πολύ γρήγορος στο τέλος».

 

«Όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία με την Honda πίστεψα στην Dream Team, αλλά στο τέλος ήταν μια άσχημη σεζόν».

 

«Αν η ερώτηση είναι αν πιστεύω ότι μπορώ να παλέψω για τον Τίτλο στα 32 μου, η απάντηση είναι ναι! Αν το θέλω; Θα έλεγα όχι… είμαι 98% στο όχι και 2% στο ναι».

Επόμενο άρθρο »

Η Panther Racing στο δρόμο προς την Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Σε κάποιες πίστες θα υποφέρουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα