• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Panther Racing στο δρόμο προς την Aragon
H φοιτητική ομάδα στο Motostudent
Νέα 16/04/2020 - 12:33

Στην τελική φάση βρίσκεται η προετοιμασία του δεύτερου πρωτοτύπου της φοιτητικής ομάδας Panther Racing.

Η φοιτητική ομάδα της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., Panther Racing AUTh, σχηματίστηκε τον Ιανουάριο του 2017 και ετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό Motostudent. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα λάβει χώρα στην φημισμένη πίστα της Αραγονίας στην Ισπανία στις 14-18 Οκτωβρίου 2020.

Οι μηχανικοί της ομάδας έχουν ολοκληρώσει μέχρι αυτό το σημείο την μελέτη και τον σχεδιασμό όλων των κομματιών της μοτοσυκλέτας δίνοντας βαρύτητα στις λεπτομέρειες. Συγχρόνως, η ομάδα βρίσκεται στην αρχή της κατασκευής ενώ έχει τελειοποιήσει τις τιμονόπλακες, κατασκευασμένες από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου.

Το διετές project βρίσκεται πλέον στο θεωρητικό κεφάλαιο Chapter Β , κατά την διάρκεια του οποίου πραγματοποιείται  η βελτιστοποίηση των τελικών σχεδίων, με σκοπό την ικανοποίηση των προδιαγραφών και των απαιτήσεων ασφαλείας.

Την προσπάθεια στηρίζουν έμπρακτα πλήθος επιχειρήσεων και εταιρειών τόσο από την Θεσσαλονίκη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα, δίνοντας θάρρος και προσφέροντας  τα εφόδια για να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες δεν περιορίζουν το έργο της ομάδας, η οποία προσαρμόζεται σε νέους τρόπους συνεργασίας μεταξύ τους αλλά και με τους υποστηρικτές της.

To website μας και το περιοδικό MOTOGP WORLD, ως χορηγοί επικοινωνίας της προσπάθειας, εύχονται κάθε επιτυχία! 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Όλες οι αλλαγές στο Ημερολόγιο

« Προηγούμενο άρθρο

Υπερήφανος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα