• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η καραντίνα με βοήθησε!
Στο να δω με άλλο μάτι το θέμα «αποχώρηση»
Νέα 02/06/2020 - 13:51

Ο 41χρονος Valentino Rossi έχασε τη θέση του από την εργοστασιακή Yamaha το 2021 και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Petronas τη νέα σεζόν.

 

Βέβαια ο ίδιος έχει πει ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του απλά για να… τη συνεχίσει, αλλά θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να κυνηγάει τις σημαντικές θέσεις, παλεύοντας για βάθρα.

 

Η σκέψη της αποχώρησης σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό του, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτό δεν θα γίνει το 2021 και ίσως ούτε το 2022!

 

Αν και παραδέχεται ότι όταν έρθει αυτή η ημέρα, θα είναι «πολύ λυπηρή ημέρα για μένα», ωστόσο όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας στην Ιταλία, τον βοήθησε να πάρει μια γεύση του πως θα είναι η ζωή του μακριά από τη συνεχή πίεση του MotoGP.

 

Μιλώντας στο BT Sport, ο Vale σχολίασε: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να σας πω ότι το διάστημα της καραντίνας ήταν καταπληκτικό! Το διασκέδασα και χαλάρωσα με τη μαμά μου, την κοπέλα μου και τα ζώα μου».

 

«Βέβαια ήταν παράξενο, γιατί από το 1995 και μετά η ζωή μου είναι όλο ταξίδια! Στην αρχή το συναίσθημα ήταν περίεργο αλλά μου άρεσε τελικά που ήμουν σπίτι και μακριά από τη συνεχή αυτή πίεση».

 

«Ήταν καλή αυτή η αίσθηση και είδα λίγο πως θα είναι η ζωή μου όταν σταματήσω! Κι έτσι τώρα πιστεύω ότι θα το διασκεδάζω κι όταν σταματήσω. Αυτό είναι καλό και μπορώ ν’ αποφασίσω πιο εύκολα».

 

Στη συνέχεια επανέλαβε τα λόγια που είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την προοπτική της Petronas, διότι μπορεί να μην είναι εργοστασιακή, αλλά είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και με πολύ υψηλό επίπεδο».

 

«Έχει πολλά νεαρά παιδιά που δουλεύουν κι έκαναν φανταστική δουλειά πέρυσι με τον Quartararo και τον Morbidelli».

 

«Σίγουρα δεν θέλω να είναι αυτό το αποχαιρετιστήριο ταξίδι μου. Όχι… θα πάω στην Petronas μόνο αν θεωρήσω ότι είμαι ακόμα ανταγωνιστικός, ότι μπορώ να κερδίσω Αγώνες και να παλεύω για το βάθρο».

 

«Οπότε σίγουρα αν αποφασίσω να συνεχίσω τότε θα το κάνω μόνο αν είμαι ανταγωνιστικός και αν είμαι σε θέση να κάνω καλούς Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

ΚΤΜ: Το πάγωμα εξέλιξης του κινητήρα;

« Προηγούμενο άρθρο

«Λίγο τσαντισμένος» ο Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα