• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΤΜ: Το πάγωμα εξέλιξης του κινητήρα;
Δεν θα επηρεάσει την πρόοδό μας!
Νέα 02/06/2020 - 15:40

Η KTM, μαζί με την Aprilia, είναι τα δυο εργοστάσια που εξαιρούνται από το πάγωμα της εξέλιξης του κινητήρα και θα έχουν μεγαλύτερο διάστημα να δουλέψουν πάνω στα μοτέρ τους.

 

Αυτή ήταν η απόφαση της Επιτροπής Αγώνων πριν από μερικές εβδομάδες, που έδινε το δικαίωμα σε Aprilia και KTM να συνεχίσουν την εξέλιξη μέχρι και την 29η Ιουνίου 2020.

 

Όμως από την πρώτη στιγμή, το Αυστριακό εργοστάσιο – μέσω του Pit Beirer – είχε δηλώσει ότι δεν θα εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα που τους δίνεται.

 

Τώρα, ο ίδιος ο Beirer, σε δηλώσεις του στο motorsport.com, επαναλαμβάνει την ίδια θέση προσθέτοντας ότι το πάγωμα της εξέλιξης δεν θα επηρεάσει την πρόοδο της ομάδας.

 

«Δεν πιστεύω ότι το πάγωμα στην εξέλιξη θα επηρεάσει την πρόοδό μας», επιβεβαιώνει. «Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το Qatar και το επίπεδο που είχαμε φτάσει ήταν ικανοποιητικό».

 

«Ολοένα και πλησιάζουμε τους πιο γρήγορους. Βέβαια και οι άλλοι, όπως κι εμείς, δουλεύουν πολύ σκληρά. Η εξέλιξη δεν έχει παγώσει μόνο για εμάς, αλλά και γι’ αυτούς».

 

Τέλος, ο Γερμανός δήλωσε την υποστήριξή του στα μέτρα που έχουν παρθεί για τη στήριξη του MotoGP από τις οικονομικές κυρίως επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19.

 

«Είναι πολύ καλό που αφήσαμε κατά μέρος τα όπλα και όλοι μαζί προσπαθήσαμε να σώσουμε το MotoGP. Είναι ώρα να σκεφτούμε το κοινό καλό κι όχι ο καθένας τον εαυτό του».

 

«Ναι… είμαστε όλοι αντίπαλοι, αλλά όλοι μας τρώμε ψωμί από το MotoGP».

 

Ο Pol Espargaro ήταν 17ος το 2017 και στη συνέχεια 14ος το 2018 όταν και πήρε το πρώτο βάθρο της ομάδας (στην Valencia). Πέρυσι τερμάτισε 11ος.

Επόμενο άρθρο »

Ο πρώην αρχιμηχανικός του Rossi ήταν άχρηστος!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η καραντίνα με βοήθησε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα