• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φήμες: Η Ducati υπέγραψε τον Jorge Martin!
Για αντικαταστάτη του Miller στην Pramac
Νέα 04/06/2020 - 10:03

Πριν από λίγο καιρό άνθρωποι της Ducati έλεγαν ότι θα ήταν «ένα μικρό θαύμα» να αποσπάσουν την υπογραφή του Jorge Martin, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Moto3 το 2018.

 

Κι όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το paddock, ο Ισπανός πρέπει να θεωρείται ήδη οδηγός της Ducati στη μεγάλη κατηγορία για το 2021!

 

Ο Martin – που κέρδισε τον Τίτλο του με Honda το 2018 και στη συνέχεια πήγε στην ΚΤΜ – θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με Ducati και προορίζεται ως αντικαταστάτης του Jack Miller στην Pramac Racing.

 

Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών.

 

Ο Jorge Martin έκανε το ντεμπούτο του στην Moto2 πέρυσι, με πλαίσιο της KTM το οποίο είχε αρκετά θέματα μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή στο τέλος της σεζόν.

 

Ήταν τότε που ο σκληροτράχηλος Ισπανός έδειξε το πλούσιο ταλέντο του και κατάφερε να πάρει δυο βάθρα στην πρώτη του χρονιά στη μεσαία κατηγορία.

 

Φέτος παραμένει οδηγός της Ajo KTM αλλά με την τελευταία να έχει φύγει πια από την Moto2, οδηγεί πλαίσιο της κυρίαρχης στην κατηγορία Kalex.

 

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Martin είναι μάλλον διετές, αν και θα ξεκαθαριστεί με την ανακοίνωση, ενώ αναμένεται να έχει – στην αρχή του 2021 τουλάχιστον – ίδια μοτοσυκλέτα με τους εργοστασιακούς.

 

Ο Francesco Bagnaia – Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 το 2018 – θα μείνει στην Pramac και θα είναι ο ομόσταυλος του Jorge Martin.

 

Στην εργοστασιακή ομάδα, στο πλευρό του Jack Miller αναμένεται να είναι ο – επί τρεις χρονιές δευτεραθλητής του MotoGP – Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πέτυχα περισσότερα απ’ ό,τι περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan: Θα ήθελα τον Rossi ομόσταυλό μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα