• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda και Ducati στο κυνήγι του Polyccio!
Μήλον της έριδος ο Ισπανός για τα 2 εργοστάσια
Νέα 19/06/2020 - 10:38

Ο Pol Espargaro είναι το όνομα που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες στο μεταγραφικό «παζάρι» του MotoGP και της μεγάλης κατηγορίας ειδικότερα.

 

Μετά τις έντονες φήμες ότι έχει υπογράψει στην Honda, χωρίς ακόμα τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί όμως, τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και η Ducati!

 

Από τη στιγμή που ονόματα όπως ο Vinales ή ο Quartararo (αλλά και οι Mir-Rins) χάθηκαν για τους κόκκινους, η διαθεσιμότητα του Espargaro φαντάζει – τώρα – ως ιδανική περίπτωση.

 

Στην Ducati μπορεί να μην βιάζονται, ωστόσο η συνεχιζόμενη παράταση στην ανακοίνωση του διδύμου της για το 2021 είναι ένα θέμα που καίει το εργοστάσιο.

 

Ο ίδιος ο Polyccio έκανε την αποκάλυψη ότι μιλά και με την Ducati για τη νέα σεζόν, δίνοντας συνέντευξη σε Ισπανικά ΜΜΕ.

 

Πρώτα όμως αναφέρθηκε στην Honda:

 

«Και ποιος δεν θα ήθελε να οδηγήσει την Honda; Είναι η ονειρική μοτοσυκλέτα για να κυνηγήσεις τον Τίτλο κι έχουμε δει τι μπορεί να κάνει μ’ αυτή ο Marquez τα τελευταία χρόνια».

 

«Είναι ένας οδηγός φαινόμενο, ένας θρύλος και με την Honda συνεχώς κερδίζει τα τελευταία χρόνια».

 

Ωστόσο δεν είναι μόνο η Honda αυτή που πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα. Είναι και «…η Ducati ναι! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Ducati. Οι δυο τους είναι οι καλύτερες μοτοσυκλέτες στο grid», προσθέτει ο Ισπανός.

 

Φυσικά τον ρώτησαν πως πάνε οι συζητήσεις του με το HRC και όχι μόνο. Άλλωστε έχουμε ήδη αναφερθεί στο πως η KTM θα «παίξει τα ρέστα της» για να προσπαθήσει να κρατήσει τον Pol στο γκαράζ της.

 

«Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι δυο ομάδες στο τραπέζι, όπως και άλλες από το paddock. Αυτή είναι ιδανικό για εμένα, να ακούσω τις προτάσεις τους και να σκεφτώ. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει».

 

«Πλέον όμως δεν είμαι στα 24 μου, αλλά στα 29 και δεν έχω άλλα 10 χρόνια δράσης μπροστά μου. Φυσικά την ίδια ώρα θα αξιολογήσω και το project της KTM μιας και έχουμε μεγαλώσει κι έχουμε πάρει σημαντικά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

O Petrucci επισκέφτηκε την ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Είναι «απογοητευτικό» και «λυπηρό» για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα