• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Petrucci επισκέφτηκε την ΚΤΜ
«Κλείνει» ο Ιταλός στο Αυστριακό εργοστάσιο;
Νέα 19/06/2020 - 11:49

Όλα δείχνουν ότι ο Danilo Petrucci είναι πολύ κοντά σε μια συμφωνία με το εργοστάσιο της KTM για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του στο MotoGP.

 

Με τον Pol Espargaro να πηγαίνει στο HRC, αν και η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται ότι θα αργήσει, η KTM χρειάζεται έναν έμπειρο οδηγό στη θέση του Polyccio.

 

Η ενδεχόμενη συμφωνία τους με τον Danilo Petrucci, σημαίνει ότι το εργοστάσιο για πρώτη φορά θα έχει στο γκαράζ του έναν οδηγό που έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα GP!

 

Από την άλλη, οι εξελίξεις αυτές είναι πολύ ευχάριστες και για τον Petrux, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες θεωρούνταν εκτός MotoGP και πολύ κοντά στα SBK!

 

Επιπλέον η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως έκπληξη, μιας και η Aprilia ήταν αυτή που ήθελε τον Petrucci και τον κυνήγησε και στο παρελθόν.

 

Ωστόσο το εργοστάσιο είναι δεσμευμένο με την έφεση του Andrea Iannone στο CAS για την υπόθεση ντόπινγκ και δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει τα μελλοντικά του πλάνα.

 

Την επίσκεψη του Petrucci στην ΚΤΜ την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο μάνατζέρ του, ο Alberto Vergani.

 

«Είδαμε τα πάντα στην KTM. Οι εγκαταστάσεις τους ήταν εντυπωσιακές και πέρα των προσδοκιών μας. Τώρα περιμένουμε τα επόμενα βήματα από αυτούς».

 

«Όσο για τον Danilo… ήταν χαρούμενος μιας και η KTM είναι ένα τεράστιο και δυνατό εργοστάσιο και είδα ότι έχουν τη δυναμική να πετύχουν τα αποτελέσματα που έχουν θέσει ως στόχο».

 

Από τα λόγια του μάνατζερ του Petrux, το «μπαλάκι» είναι στα χέρια των ανθρώπων της KTM για να κάνουν το επόμενο βήμα και να κλείσουν μια συμφωνία με τον Ιταλό.

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωση συμβολαίου Rea και Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Honda και Ducati στο κυνήγι του Polyccio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα