• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ2
Το 1-2 η Petronas με τον Morbidelli στην 1η θέση
Νέα 17/07/2020 - 16:33

Με τη θερμοκρασία ασφάλτου να αυξάνεται κατά 16ο C ανάμεσα στις ΕΔ1 και τις ΕΔ2, το να κατέβουν οι χρόνοι το μεσημέρι δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

 

Έτσι, από όλους τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, μόνο ο Fabio Quartararo κατέβασε το χρόνο του σε σχέση με τις ΕΔ1, που ούτως ή άλλως δεν τα είχε πάει καλά.

 

Ο Γάλλος πάντως έμεινε εκτός δεκάδας στα συνδυασμένα αποτελέσματα και θα κυνηγήσει αύριο το πρωί μια θέση που θα του δώσει το δικαίωμα να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Στα δεύτερα ελεύθερα η πρώτη θέση πήγε στα χέρια του Franco Morbidelli, ο οποίος κράτησε πίσω του για 27χιλ τον Fabio Quartararo.

 

Την έκπληξη έκανε ο Brad Binder, που πήρε την 3η θέση πίσω από το δίδυμο της Petronas Yamaha.

 

Τον τέταρτο χρόνο έκανε ο Marc Marquez, ο οποίος είχε μια μικρή πτώση στα δεύτερα ελεύθερα, όπως και ο αδερφός του, ο Alex Marquez.

 

Ο Pol Espargaro δεν ήταν η καλύτερη ΚΤΜ το μεσημέρι, αλλά είδε την «πλάτη» του Binder, με τον Ισπανό να παίρνει την 5η θέση.

 

Στις υψηλές θερμοκρασίες των ΕΔ2 ο Cal Crutchlow υποχώρησε στην 6η θέση (ήταν 3ος στις ΕΔ1) όπως και ο Maverick Vinales που έπεσε από την 2η στην 7η θέση.

 

Τη δεκάδα των πρώτων κλείνουν τρεις Ducati, με τον Johann Zarco να κερδίζει για 4χιλ τον Andrea Dovizioso και για 15χιλ τον Pecco Bagnaia.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει ο Marco Melandri στα SBK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα