• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Έμαθα πολλά!
Και θα τα εφαρμόσω στην Jerez II
Νέα 22/07/2020 - 13:01

Το MotoGP επιστρέφει αυτό το Σ/Κ και πάλι στην πίστα της Jerez, εκεί όπου έγινε πριν από λίγες ημέρες ο πρώτος Αγώνας της φετινής σεζόν.

 

Ένα Σ/Κ που αναμένεται ακόμα πιο αμφίρροπο, μιας και όλοι οι οδηγοί όλων των κατηγοριών έχουν ακόμα περισσότερα δεδομένα για την πίστα.

 

Αυτό πιστεύει και ο Alex Marquez, ο οποίος κατάφερε την Κυριακή που μας πέρασε – στον πρώτο του Αγώνα στη μεγάλη κατηγορία – να πάρει και τους πρώτους του βαθμούς.

 

Στις δηλώσεις του επισημαίνει ότι θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ό,τι έμαθε το περασμένο Σ/Κ, ώστε να κυνηγήσει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στον 2ο Αγώνα της σεζόν.

 

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα και πάλι να ευχηθώ στον Marc, στον Cal και στον Alex γρήγορη ανάρρωση», σχολίασε ο μικρός αδερφός του Marc Marquez.

 

«Από την πλευρά μου δεν αλλάζουν και πολλά. Έχω τη δουλειά μου, έχω τους στόχους μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους επιτύχω».

 

«Θα έχει ενδιαφέρον που συνεχίζουμε με τον επόμενο Αγώνα στην ίδια πίστα. Οι χρόνοι θα είναι γρήγοροι, μιας και όλοι έχουν καλή βάση, όμως είμαι αισιόδοξος για το Σ/Κ».

 

«Έμαθα πολλά σ’ αυτόν τον πρώτο Αγώνα και τώρα θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω και στην πράξη αυτό το Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος να «χτίσει» πάνω στο βάθρο ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Η KTM είναι «στο παιχνίδι»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα