• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος να «χτίσει» πάνω στο βάθρο ο Dovi!
Νέα 23/07/2020 - 10:22

Ο Andrea Dovizioso ξέρει που ακριβώς πρέπει να βελτιωθεί πάνω στην Ducati του, καθώς δείχνει έτοιμος να «χτίσει» πάνω στο βάθρο που πήρε σε μια δύσκολη πίστα για τους κόκκινους.

 

Εκεί, στην Jerez, ο Dovi κατάφερε να πάρει το πρώτο βάθρο της καριέρας του, ένα αποτέλεσμα που ήρθε δυο περίπου εβδομάδες αφότου είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross.

 

Επιστρατεύοντας όλη του την εμπειρία, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών αν και στη συνέχεια παραδέχτηκε – σχεδόν κυνικά – ότι Yamaha και Honda ήταν εμφανώς καλύτερες.

 

Παρά ταύτα ελπίζει σε μια ακόμα δυνατή παρουσία αυτό το Σ/Κ.

 

«Μετά από το πρώτο έντονο αυτό αγωνιστικό Σ/Κ, εκμεταλλεύτηκα τις επόμενες ημέρες για να συνεχίσω την ανάρρωσή μου μετά το χειρουργείο στην κλείδα», σχολίασε ο Dovizioso.

 

«Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ήταν καλό και πήραμε θετικά μηνύματα από το πρώτο Grand Prix της χρονιάς».

 

«Έτσι φτάνουμε έτοιμοι για το δεύτερο Αγώνα και πάνω απ’ όλα με επίγνωση για το που πρέπει να βελτιωθούμε ώστε να αποκτήσουμε περισσότερη ταχύτητα».

 

«Θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να συγκεντρώνουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς χωρίς να κάνουμε λάθη».

 

«Οι θερμοκρασίες θα είναι και πάλι αρκετά ψηλές και ο Αγώνας θα είναι δύσκολος. Θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Marc, στον Alex και στον Cal. Ελπίζω σύντομα να τους δούμε στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Δουλεύει «πολύ σκληρά» ο Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Έμαθα πολλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα