• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
100% υγιής ο Danilo Petrucci για την Jerez II
Ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε στον 1ο Αγώνα
Νέα 23/07/2020 - 14:37

Στο πρώτο του Αγώνα με την ομάδα της Ducati, αφότου επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του το 2021, ο Danilo Petrucci είχε αρκετά προβλήματα.

 

Αυτά δεν προέρχονταν από τη μοτοσυκλέτα του, αλλά από την πτώση που είχε λίγες ημέρες πριν από το Grand Prix στην Ισπανική πίστα.

 

Μια πτώση εξαιτίας των λαδιών που είχε αφήσει στην πίστα – κατά τη διάρκεια των δοκιμών – η μοτοσυκλέτα του Aleix Espargaro.

 

Δεν ήταν μόνο ο πόνος στο λαιμό του όμως. Ο Ιταλός είχε και μια αδιαθεσία στο στομάχι που δεν τον άφησε να δώσει το 100%.

 

«Ανυπομονώ για τον 2ο Αγώνα. Μετά από τις δυο ημέρες αυτές που ξεκουράστηκα νοιώθω πολύ καλύτερα. Πέρασαν οι ενοχλήσεις στο στομάχι ενώ και ο λαιμός μου είναι καλά».

 

«Ξέρω ότι έχουμε τις δυνατότητες να παλέψουμε για τις θέσεις που μετράνε. Το έδειξαν οι Dovizioso, Miller και Bagnaia. Στόχος μου είναι να μπω στην πεντάδα».

 

«Παρά το ότι η πίστα αυτή δεν είναι ιδανική για τη μοτοσυκλέτα μας, είμαι βέβαιος ότι χωρίς τα προβλήματα που είχα η απόδοσή μου θα είναι καλύτερη».

 

«Τέλος ελπίζω ο Marc, ο Cal και ο Alex να αναρρώσουν γρήγορα από τα προβλήματά τους και να επιστρέψουν στις πίστες».

Επόμενο άρθρο »

«Ακόμα πιο δυνατός» ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω να επιστρέψω δριμύτερος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα