• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ακόμα πιο δυνατός» ο Vinales!
Για τον δεύτερο Αγώνα στην Jerez
Νέα 23/07/2020 - 15:41

O Maverick Vinales έκανε έναν πολύ δυνατό Γύρο στην Jerez το περασμένο Σ/Κ.

 

Ο ρυθμός του ήταν δυνατός από την Παρασκευή το πρωί και στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης το Σάββατο.

 

Την Κυριακή, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Vinales ξεκίνησε πολύ δυνατά τον Αγώνα, αλλά η φθορά και τα προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό τον περιόρισαν στη συνέχεια.

 

Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ξεκινήσει θετικά τη νέα αυτή σεζόν, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση πίσω από τον Fabio Quartararo.

 

«Ένοιωθα καταπληκτικά πάνω στη μοτοσυκλέτα», επιβεβαιώνει ο Ισπανός, καθώς ετοιμάζεται για τον δεύτερο Αγώνα της χρονιάς αυτό το Σ/Κ.

 

«Ειλικρινά είχα καλό ρυθμό τόσο στο τεστ όσο και στο Σ/Κ και παρά τη φθορά του ελαστικού κατάφερα να πάρω τη 2η θέση. Γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος και γι’ αυτόν τον Αγώνα».

 

«Η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά και όλοι μας έχουμε μεγάλο κίνητρο και τη θέληση να παλέψουμε και πάλι για το βάθρο και τη νίκη».

 

«Νομίζω ότι αυτό το Σ/Κ μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, μιας και πλέον έχουμε όλα αυτά τα επιπλέον δεδομένα από τον Αγώνα».

 

«Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή δουλειά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως πάντα, για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Απίστευτο: Ο Marc πήγε στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

100% υγιής ο Danilo Petrucci για την Jerez II

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα