• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κι όμως δεν εγκατέλειψε λόγω του τραυματισμού ο Cal!
Αντιμετώπιζε πρόβλημα arm-pump από την αρχή του Αγώνα
Νέα 30/07/2020 - 12:39

Τελικά δεν ήταν το εγχειρισμένο του χέρι στον καρπό αυτό που έκανε τον Cal Crutchlow να σταματήσει τον Αγώνα της Κυριακής στην Jerez.

 

Ο Cal ήταν τελευταίος όταν αποφάσισε να επιστρέψει στα pits, ωστόσο όταν του είπαν ότι απλά ο τερματισμός θα του έδινε βαθμούς, επέστρεψε και τελείωσε τον Αγώνα στην 13η θέση.

 

«Είχα arm-pump από τον 5ο γύρο», αποκάλυψε μετά ο Βρετανός, το αριστερό χέρι του οποίου (το εγχειρισμένο) δεν του δημιούργησε θέματα.

 

«Δεν το χρησιμοποιούσα και πολύ το αριστερό, με αποτέλεσμα να οδηγώ κατά 95% με το δεξί. Είχα παρατηρήσει το arm-pump κατά τη διάρκεια του Σ/Κ, αλλά σε γενικές γραμμές δούλευε καλά».

«Μετά από 12 γύρους όμως είχα αυτό που λέμε “μεθυσμένο χέρι” καθόλου έλεγχο στο γκάζι. Ήταν επικίνδυνο κι έτσι αποφάσισα να σταματήσω».

 

«Νόμιζα ότι ήμουν 20ος οπότε κανένα πρόβλημα. Όμως μου είπαν ότι θα έπαιρνα βαθμούς κι έτσι βγήκα να κάνω βόλτα και απλά να τερματίσω».

 

«Το πρόβλημα για μένα ήταν απλό: είχα arm-pump στο δεξί χέρι. Τόσο απλά… ήταν αδύνατον σχεδόν να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα».

 

Και πρόσθεσε λέγοντας:

 

«Είχα κάνει εγχείρηση για arm-pump κι από τότε δεν είχα πρόβλημα. Ίσως λίγο σε κάποιον Αγώνα σε διάστημα 4 ετών, αλλά όχι στο βαθμό που το είχα σήμερα».

 

«Ήταν το αποτέλεσμα της αδυναμίας μου να χρησιμοποιήσω πολύ το αριστερό χέρι… δεν ξέρω αν έπρεπε ή όχι να επιστρέψω, αλλά τελικά καταφέραμε και πήραμε βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Δεν γίνεται μ’ αυτό το στυλ…

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρεπτέα προκαταβολή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα