• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: Superpole
Οι τρεις πρώτοι στα 40χιλ με τον Redding στην pole position!
Νέα 01/08/2020 - 12:57

Απίστευτος ήταν ο συναγωνισμός στη σημερινή Superpole των SBK-Motul για το δεύτερο Γύρο της χρονιάς που διεξάγεται στην πίστα της Jerez.

 

Με τις θερμοκρασίες σε καλά πλαίσια και την άσφαλτο να μην έχει ξεπεράσει τους 37ο C, οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας κυνήγησαν με όλες τους τις δυνάμεις την pole.

 

Αυτή μάλιστα κρίθηκε με μια διαφορά της τάξης των 40 χιλιοστών του δευτερολέπτου ανάμεσα στους τρεις πρώτους (όλοι Βρετανοί)!

 

Η pole πήγε στα χέρια Scott Redding που είναι και η πρώτη του στο Πρωτάθλημα, κατορθώνοντας να κάνει αυτό που δεν είχε πετύχει στο Phillip Island στο ξεκίνημα της χρονιάς.

 

Τότε είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Tom Sykes ο οποίος τα πήγε περίφημα πάνω στην BMW του και σήμερα.

 

Ο έμπειρος Βρετανός κατάφερε να πάρει την 3η θέση και να ξεκινήσει το σημερινό Αγώνα από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Ανάμεσα στην Ducati και την BMW, πήρε θέση η Kawasaki του Jonathan Rea ο οποίος ήταν 6χιλ πιο γρήγορος από τον Sykes και 34χιλ πιο αργός από τον Redding!

 

Να σημειωθεί ότι στο γρήγορο τελευταίο του γύρο ο Rea έδειχνε ότι θα έπαιρνε την pole, αλλά έχασε ρυθμό στα μισά κι έτσι η πρώτη θέση πήγε στον Redding.

 

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν οι δυο ομόσταυλοι στην Yamaha, ο Michael Van der Mark και ο Toprak Razgatlioglu.

 

Ο Ολλανδός ήταν δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον Τούρκο, αλλά και 0,262’’ μακριά από την κορυφή. Στο πλάι τους θα πάρει θέση ο Loris Baz, η ταχύτερη ιδιωτική μοτοσυκλέτα και σήμερα.

 

Ο Chaz Davies δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από την 7η θέση, με διαφορά στα 8 δέκατα από τον ομόσταυλό του στην κορυφή.

 

Πολύ κοντά του σε χρόνους ήταν και το δίδυμο της Honda, με τον Alvaro Bautista να έχει δύσκολο έργο ξεκινώντας από την 8η θέση. Πίσω του ήταν ο Leon Haslam.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Jerez: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα