• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Η στιγμή της λύτρωσης!!
Νέα 03/08/2020 - 13:20

«Λύτρωση» είναι αυτό που αναζητά ο Miguel Oliveira αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Brno, όπου θα διεξαχθεί ο 4ος Αγώνας της χρονιάς για το MotoGP.

 

«Μετά την προηγούμενη εβδομάδα, νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της λύτρωσης», έλεγε ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του.

 

Ο Πορτογάλος είχε καταφέρει να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες στη μεγάλη κατηγορία (5ος), ωστόσο ο Αγώνας του καταστράφηκε πριν καν ξεκινήσει, στην 1η στροφή από ένα χτύπημα του Brad Binder.

 

«Κοιτώντας όλα τα δεδομένα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Brad παραήταν αισιόδοξος στην πρώτη στροφή», τόνισε ο Oliveira.

 

Μετά τον Αγώνα της Jerez II, ο Binder – και η επίσημη γραμμή της ΚΤΜ – έλεγε ότι τον ξάφνιασε η Ducati του Petrux και γι’ αυτό έκανε το λάθος.

 

Μια γνώμη που δεν τη δεχόταν ο μελλοντικός του ομόσταυλος στην εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ, λέγοντας ότι ο Ν. Αφρικανός απλά δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση.

 

«Στο τέλος δεν είχε που να πάει κι έτσι χτύπησε το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας μου και κατέληξα στο έδαφος».

 

Πάντως ο Oliveira δεν δίνει συνέχεια στο θέμα κι αποδέχτηκε τη συγγνώμη του Binder, με τον οποίο υπήρξαν ομόσταυλοι και στις μικρές κατηγορίες.

 

«Ο Mike Leitner και ο Brad ήρθαν και ζήτησαν συγγνώμη. Τη νέα σεζόν θα είμαστε ομόσταυλοι και δεν θέλουμε να υπάρχει ρήγμα στις σχέσεις μας».

 

«Αποδέχτηκα τη συγγνώμη τους… αυτά έχουν οι Αγώνες. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή και να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας».

 

Κι εννοεί τον επόμενο Αγώνα στο Brno.

 

«Πέρυσι ένοιωθα καλά εκεί και πήρα βαθμούς. Είναι καλή πίστα για εμάς και θέλω πολύ να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να δώσω στην ομάδα ό,τι έπρεπε να της δώσω στην Jerez».

 

Ο Oliveira είχε τερματίσει στην 13η θέση στον Αγώνα της Τσεχίας πέρυσι, αλλά φέτος – μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της RC16 – ο πήχης έχει ανέβει ψηλότερα για τον Πορτογάλο.

Επόμενο άρθρο »

Για τον Edwards έφταιγαν τα ηλεκτρονικά στην Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Μεγάλος και οδυνηρός Αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα