• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Brno: ΕΔ3
Απίστευτα μικρές διαφορές, 1ος ο Morbidelli!
Νέα 08/08/2020 - 12:44

Οι διαφορές των οδηγών στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν απίστευτα μικρές στις ΕΔ3, επιβεβαιώνοντας πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της κατηγορίας!
 

Τα τελευταία λεπτά όλοι έβαλαν το μαλακό πίσω ελαστικό και έκαναν την επίθεσή τους στο χρονόμετρο, με τις πρώτες θέσεις να κρίνονται στα χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Ο Franco Morbidelli επιβεβαίωσε τη δυναμική του και ήταν ο πιο γρήγορος με χρόνο στο 1:56,037, ενώ μόλις 16χιλ πίσω του ήταν ο Johann Zarco!

 

Ο Γάλλος έκλεψε και πάλι την παράσταση στον ένα γύρο και σκαρφάλωσε στο τέλος στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του Fabio Quartararo.

 

Μόλις 6χιλ πίσω από τον Fabio ήταν η KTM – η μοναδική από τις πορτοκαλί μοτοσυκλέτες – του Pol Espargaro, με τον Valentino Rossi να κλείνει την πεντάδα.

 

Με την Aprilia του Aleix Espargaro στην 6η θέση είχαμε 4 Κατασκευαστές στις πρώτες έξι θέσεις, με διαφορά μεταξύ τους στο ενάμιση δέκατο!!

 

Ο Joan Mir ήταν η καλύτερη Suzuki και είχε διαφορά μόλις δυο δέκατα από την κορυφή, ενώ ο ομόσταυλός του ο Rins έμεινε 11ος όντας τρία δέκατα πιο αργός από τον πρώτο!!

 

Την τελευταία στιγμή ο Cal Crutchlow έβαλε τη Honda μέσα στη δεκάδα, κατακτώντας την 8η θέση, ενώ οι Vinales και Petrucci ακολουθούν.

 

Εκτός 10άδας για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα ο Andrea Dovizioso, που έκανε σημαντικά λάθη στους δυο τελευταίους γύρους του.

 

Ο Dovi ολοκλήρωσε τελικά στην 13η θέση, με διαφορά όμως μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή!

 

Ένα λάθος στην προτελευταία στροφή της πίστας, στέρησε την ευκαιρία από τον Miguel Oliveira να διεκδικήσει μια θέση στη δεκάδα, μιας και δεν απέφυγε την πτώση.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Brno: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Brno: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα