• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Brno: ΕΔ3
Ο Lowes με αυτοπεποίθηση στην 1η θέση!
Νέα 08/08/2020 - 13:18

Για το μεγαλύτερο διάστημα του 40λεπτου ο Sam Lowes – πρώτος χτες στα συνδυασμένα αποτελέσματα – έχανε συνεχώς έδαφος στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ωστόσο ο Βρετανός είχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και μόνο στα τελευταία λεπτά πίεσε για μερικούς γύρους. Αυτό ήταν αρκετό για να τον ανεβάσει στην 1η θέση!

 

Έτσι ο Lowes βάζει γερές βάσεις για κάτι καλύτερο από την 4η θέση που πήρε στους δυο προηγούμενους Αγώνες, αν και πρώτα θα πρέπει να κάνει μια καλή παρουσία και στις ΚΑΤ.

 

Στα ελεύθερα πάντως ήταν και πάλι ο πιο γρήγορος, με χρόνο στο 2:01,809. Ο μόνος οδηγός που επίσης έκανε χρόνο στο 2:01, ήταν ο Luca Marini.

 

Ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi ήταν δεύτερος, με 83χιλ διαφορά από τον Lowes, ενώ πιο πίσω ακολουθεί ο πολύ καλός Joe Roberts.

 

Επίσης αναγεννημένος δείχνει ο Schrotter, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έκανε χειρουργείο arm-pump. Σήμερα ο Γερμανός ήταν 4ος, με τον Marco Bezzecchi να κλείνει την πεντάδα.

 

Ο Marcos Ramirez ήταν η τελευταία Kalex στις πρώτες 6 θέσεις, με την Speed Up να έχει τις τρεις από τις 4 μοτοσυκλέτες της στην 14άδα.

 

Καλύτερος εκπρόσωπός της ήταν ο Aron Canet στην 7η θέση, την ώρα που παραλίγο να έχουμε παρουσία και της MV Agusta στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Ο Stefano Manzi το προσπάθησε, αλλά τελικά έμεινε 15ος με διαφορά μόλις 63χιλ από τον Lorenzo Baldassarri. Εκτός 14άδα ήταν και ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Tetsuta Nagashima.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Brno: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα