• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: Superpole
Είχε τον έλεγχο και πήρε την pole ο Rea!
Νέα 08/08/2020 - 14:58

Από την pole position θα ξεκινήσει τον σημερινό Αγώνα ο Jonathan Rea, καθώς κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στη σημερινή Superpole.

 

Ο Rea συνέχισε την καλή παράδοση που έχει στην Πορτογαλία, καθώς αυτή η pole είναι η δεύτερη συνεχόμενή του στο Portimao και η 4η συνολικά στην πίστα.

 

Στα πρώτα λεπτά το ρυθμό έδινε ο Toprak Razgatlioglu που έγραψε 1:41,353 και ήταν μπροστά από τον Scott Redding που δεν απέφυγε μια πτώση στην 5η στροφή.

 

Ωστόσο δεν είχε γίνει ζημιά στη μοτοσυκλέτα του και οι μηχανικοί την ετοίμασαν γρήγορα και έδωσαν την ευκαιρία στον Redding να επιστρέψει και πάλι στην πίστα.

 

Φυσικά όλα κρίθηκαν όταν όλοι έβαλαν το ελαστικό των κατατακτηρίων και τότε ήταν που έγραψε το 1:40,676 που του χάρισε την πρώτη του pole για φέτος.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε και αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, τον Razgatlioglu που και αυτός έσπασε το φράγμα του 1:40.

 

Στο 1:41 ήταν ο χρόνος του Alex Lowes, ο οποίος πάντως ήταν αρκετός για να τον βάλει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Για μια ακόμη φορά η BMW και ο Tom Sykes ήταν δυνατοί στον ένα γύρο και ο Βρετανός είναι αυτός που ανοίγει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Πίσω από τον Sykes είναι δυο Yamaha, η εργοστασιακή του Michael Van der Mark και η ιδιωτική του Loris Baz που και πάλι ήταν ο καλύτερος από τους δορυφορικούς.

 

Πολύ κοντά του όμως ήταν και μια άλλη ιδιωτική μοτοσυκλέτα, η Ducati του Michael Ruben Rinaldi που συνεχίζει και αυτός, μαζί με τον Baz, να κάνουν τη διαφορά από τους υπόλοιπους δορυφορικούς.

 

Μάλιστα ο Rinaldi ήταν και η καλύτερη Ducati, μιας και άφησε πίσω του για 12χιλ τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Scott Redding, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 8η θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Laverty (BMW) και Haslam (Honda) ενώ πιο πίσω, στην 12η θέση, ήταν ο Alvaro Bautista που είχε και αυτός πτώση στη Superpole.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Brno: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Brno: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα