• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Brno: ΚΑΤ
Πολλά λάθη και 1η pole για τον Fernandez!
Νέα 08/08/2020 - 15:24

Τα πολλά λάθη «σημάδεψαν» τις κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τους 10 από τους 18 οδηγούς να μην έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν τελευταίο χρονομετρημένο γύρο!

 

Στα τελευταία λεπτά οι ομάδες και οι οδηγοί εξάντλησαν όλα τα χρονικά περιθώρια που είχαν για να βγουν στην πίστα και το έκαναν μόλις 2 λεπτά και 12’’ πριν πέσει η καρώ σημαία.

 

Ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών ήταν μαζί με τον Raul Fernandez που είχε αποδείξει ότι ήταν ο πιο γρήγορος οδηγός στην πίστα και χτες και σήμερα το πρωί.

 

Σε κάποιο σημείο όμως ο Ισπανός έκοψε και μαζί έκοψαν και οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα να χάσουν για μερικά δευτερόλεπτα την ευκαιρία να περάσουν από τη γραμμή εκκίνησης τερματισμού πριν πέσει η καρώ σημαία!

 

Έτσι λοιπόν η pole κρίθηκε – παραδόξως – στα πρώτα λεπτά του 15λεπτου, όταν ο Raul Fernandez είχε γράψει 2:08,372, χρόνος που του χάρισε την πρώτη pole της καριέρας του!

 

Στην πρώτη σειρά μαζί του ο Gabri Rodrigo αλλά και ο Tatsuki Suzuki, με τον τελευταίο να χάνει για πρώτη φορά την pole σε φετινό Αγώνα.

 

Ο Ai Ogura θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών ξεκινώντας από την 4η θέση τον αυριανό Αγώνα, ενώ μαζί του θα είναι οι Foggia και Alcoba.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Albert Arenas, με τον Tony Arbolino να πετυχαίνει τον 8ο χρόνο και τους FenatiKunii να κλείνουν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Brno: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Portimao: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα