• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Brno: ΚΑΤ
ΣΟΥΠΕΡ ZARCO! Ο Γάλλος πήρε μια φανταστική pole!
Νέα 08/08/2020 - 16:27

Ο Johann Zarco ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, κατακτώντας την pole position στο Brno!

 

Ο Zarco εντυπωσίασε με το χρόνο του, καθώς έκανε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αφήνοντας τρία δέκατα πίσω του τον δεύτερο!

 

Ήταν η πρώτη pole του Zarco από το 2018 και το Grand Prix της Μαλαισίας τότε, αλλά και η πρώτη pole για την Ducati και πάλι από το 2018 και το Γύρο στο Motegi!

 

Μάλιστα οι Γάλλοι πανηγυρίζουν και το 1-2, το πρώτο στην ιστορία για το MotoGP, μιας και στη δεύτερη θέση ήταν ο Fabio Quartararo.

 

Ο οδηγός της Petronas κυνήγησε την pole μέχρι το τέλος. Στον τελευταίο του γύρο ήταν αρκετά γρήγορος αλλά όχι τόσο για να απειλήσει τον Zarco. Πάντως δεν απέφυγε το λάθος και έπεσε.

 

Νωρίτερα, στον πρώτο του γρήγορο γύρο, ο Cal Crutchlow έπεσε μπροστά του και του στέρησε την ευκαιρία να κάνει τότε έναν καλό χρόνο.

 

Άλλωστε στον πρώτο γύρο το ελαστικό «δίνει» τον καλύτερο χρόνο και στο δεύτερο γύρο ο Fabio ήταν στο όριο και έκανε το λάθος.

 

Η δεύτερη θέση πάντως είναι πολύ καλή για τον Γάλλο, ο οποίος επισήμανε και στο parc ferme το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση της πίστας.

 

Οι άνθρωποι της Petronas ήταν πολύ χαρούμενοι γιατί στην πρώτη σειρά βρέθηκε και ο Franco Morbidelli, ο οποίος αύριο θα κυνηγήσει ό,τι δεν κατάφερε στην Jerez: να πάρει το βάθρο!

 

Το καλύτερο αποτέλεσμα της Aprilia σε κατατακτήριες της μεγάλης κατηγορίας ισοφάρισε με την 4η θέση του ο Aleix Espargaro.

 

Ο Ισπανός έχασε την πρώτη σειρά για 76χιλ, ενώ δίπλα του στον Αγώνα θα έχει τον Maverick Vinales και τον αδερφό του, Pol Espargaro.

 

Ο Brad Binder πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1 και ήταν 7ος στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων, ανοίγοντας αυτός την τρίτη σειρά της εκκίνησης.

 

Λίγο πιο πίσω, στην 8η θέση, ήταν ο Danilo Petrucci ο οποίος με τη σειρά του κράτησε πίσω του τον Joan Mir της Suzuki.

 

Η Suzuki είδε τον Alex Rins να παίρνει την πρώτη θέση στις ΚΑΤ1, αλλά να μην καταφέρνει κάτι καλύτερο από την 11η θέση στις ΚΑΤ2.

 

Κάτι καλύτερο από την 10η θέση θα ήθελε οπωσδήποτε ο Valentino Rossi, αλλά δεν το πέτυχε, ενώ ο Cal Crutchlow έκλεισε την 12άδα των πρώτων.

 

Πάρα πολύ άσχημη ήταν η σημερινή παρουσία του Andrea Dovizioso στις κατατακτήριες, με τον Ιταλό για 2ο συνεχόμενο Αγώνα να μην καταφέρνει να περνά από τις ΚΑΤ1.

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα από την 18η θέση, κάνοντας τη χειρότερή του παρουσία σε κατατακτήριες δοκιμές απ’ όταν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2008!

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Brno: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Brno: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα