• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Brno: ΚΑΤ
Επιστροφή στις pole για τον Roberts!
Νέα 08/08/2020 - 17:37

Έξι μήνες μετά την πρώτη pole position της καριέρας του, στην πίστα του Qatar, ο Joe Roberts επιστρέφει στην πρώτη θέση σε κατατακτήριες δοκιμές της Moto2.

 

Ο Αμερικανός είχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και πήρε την pole και στο Γύρο του Brno, σημειώνοντας χρόνο στα 2:01,692!

 

Με διαφορά 0,130’’ βρέθηκε στη δεύτερη θέση ο Sam Lowes, ο οποίος για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο άνετα νοιώθει πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Βρετανός μπήκε στην πίστα στα τελευταία 6 λεπτά και από την τελευταία θέση ανέβηκε στη 2η, κρατώντας την μέχρι το τέλος του session!

 

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη πρώτη σειρά για τον Sam Lowes, που αύριο δείχνει ικανός να πάρει και το πρώτο του βάθρο για φέτος.

 

Από την πρώτη σειρά θα ξεκινήσει τον Αγώνα αύριο και ο Enea Bastianini, καθώς οι τρεις πρώτοι ήταν οι μόνοι στο 2:01 και με μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από δυο δέκατα!

 

Καλή παρουσία είχε στις σημερινές κατατακτήριες ο Hafizh Syahrin, ο οποίος ανέβασε την Speed Up του στην 4η θέση και μαζί με τους Bezzecchi και Martin απαρτίζουν τη δεύτερη σειρά.

 

Ο έβδομος καλύτερος χρόνος του Schrotter δίνει το δικαίωμα στον Γερμανό να ξεκινήσει από την 3η σειρά της εκκίνησης, με τους Augusto Fernandez και Fabio Di Giannantonio να είναι δίπλα του.

 

Μια καλή εκκίνηση θέλει αύριο ο Luca Marini, ώστε να κυνηγήσει το βάθρο ή και τη νίκη από την 10η θέση και την 4η σειρά του grid, την οποία μοιράζεται με τους Navarro και Vierge.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Brno: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα