• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Το καλύτερό μου Σ/Κ στο MotoGP!
Το μόνο που μένει είναι να τα καταφέρω αύριο!
Νέα 09/08/2020 - 00:28

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει ο Αγώνας της Τσεχίας, ωστόσο ο Franco Morbidelli ήδη από σήμερα χαρακτήρισε το Σ/Κ μέχρι στιγμής στο Brno, ως το καλύτερό του στην κατηγορία!

 

Γρήγορος και με δυνατό ρυθμό, ο Morbido ξέρει πολύ καλά τη δυναμική του για τον αυριανό Αγώνα και πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αυτό που έχασε στην Jerez: ένα βάθρο!

 

«Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερό μου Σ/Κ στη μεγάλη κατηγορία», σχολίαζε ο Ιταλός που αύριο θα ξεκινήσει τις μάχες από την 3η θέση του σχηματισμού εκκίνησης.

 

«Από την πρώτη στιγμή είχα εξαιρετική αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα και με την πίστα. Τώρα μένει να το εκμεταλλευτούμε αυτό αύριο».

 

«Θα προσπαθήσω λοιπόν να πάρω αυτό το βάθρο που θεωρώ ότι άξιζα και στον Αγώνα της Jerez. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

 

Ο Αγώνας σίγουρα θα είναι δύσκολος αύριο και με μεγάλη φθορά στα ελαστικά.

 

«Αυτό είναι μεγάλο ερωτηματικό, γιατί κανείς δεν έχει κάνει διάρκεια Αγώνα με τα ελαστικά στα ελεύθερα δοκιμαστικά».

 

«Η φθορά των ελαστικών θα είναι το κλειδί και πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά όλοι θα είμαστε στο άγνωστο. Σίγουρα λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον για τους θεατές και για εμάς».

 

«Εγώ έκανα έως 15 γύρους με τα ίδια ελαστικά. Μετά δεν ξέρω τι θα γίνει. Όμως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Brno: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Η Yamaha είναι το φαβορί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα