• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Η Yamaha είναι το φαβορί!
Νέα 09/08/2020 - 00:05

Μια 8η θέση ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε σήμερα ο Danilo Petrucci. Μια θέση που του δίνει το δικαίωμα να ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα από την 3η σειρά.

 

Πρώτα όμως μίλησε για τον Johann Zarco και την τρομερή pole που πήρε σήμερα ο Γάλλος. Την πρώτη της Avintia και την πρώτη δική του από το 2018.

 

«Όλο το Σ/Κ ακολουθούσε κάποιον, όμως δεν έχει σημασία αυτό γιατί τα πήγε πολύ καλά και πήρε την pole».

 

Όσο για τη δική του εμφάνιση και τα προβλήματα;

 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου όταν τα ελαστικά είναι φθαρμένα. Η πρόσφυση πέφτει πολύ και αύριο θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

 

«Θέλουμε υποστήριξη από το πίσω ελαστικό για να σταματήσουμε τη μοτοσυκλέτα και να στρίψουμε και για την ώρα δεν την έχουμε. Έτσι έχει η κατάσταση».

 

Ουσιαστικά επαναλαμβάνει τα λόγια του Dovizioso, του ομόσταυλού του, που και αυτός έχει πολλά προβλήματα στα φρένα λόγω του νέου πίσω ελαστικού.

 

«Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει… στην Jerez το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να πλαγιολισθήσουμε τη μοτοσυκλέτα. Εδώ το θέμα είναι ότι γλιστράει πολύ. Δεν έχει πρόσφυση».

 

Τι περιμένει από τον Αγώνα αύριο;

 

«Μετά το πρώτο μισό θα έχουμε εκπλήξεις. Οι χρόνοι θα ανέβουν πολύ. Φαβορί είναι η Yamaha, ενώ για το βάθρο θα παλέψουν KTM και Suzuki. Εγώ ανησυχώ για τη φθορά».

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli: Το καλύτερό μου Σ/Κ στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Έχω εξαιρετική αίσθηση πάνω στην Μ1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα