• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Έχω εξαιρετική αίσθηση πάνω στην Μ1!
Είναι νωρίς να μιλάμε για Τίτλο…
Νέα 08/08/2020 - 23:28

Χαμογελαστός ήταν ο Fabio Quartararo μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών σήμερα, παρά το ότι δεν κατάφερε να κάνει το 3 στα 3.

 

Ο Γάλλος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά και η πηγή της ικανοποίησής του προέρχεται από την εξαιρετική αίσθηση που έχει πάνω στη μοτοσυκλέτα του!

 

«Στόχος μου ήταν να μείνω στην πρώτη σειρά. Ήξερα ότι αφότου έχασα τον πρώτο γύρο με το καινούργιο ελαστικό, στο δεύτερο δεν θα μπορούσα να βελτιωθώ».

 

«Όμως παρ’ όλα αυτά πίεσα και τελικά έκανα το λάθος κι ήρθε η πτώση. Δεν είναι πρόβλημα όμως γιατί ξέρω πολύ καλά που είναι το όριο».

 

«Έχω πραγματικά εξαιρετική αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Θα δούμε πως θα είναι και η πίστα μετά τον Αγώνα της Moto2, όμως ειλικρινά έχω εξαιρετική αίσθηση».

 

Στη θεωρία θα έλεγε κανείς ότι η Yamaha θα υπέφερε στις κατατακτήριες. Αντίθετα δεν ήταν μόνο ο Quartararo, αλλά και άλλες δυο Yamaha που βρέθηκαν στις μπροστά θέσεις.

 

«Περίμενα πιο γρήγορους τους Miller και Dovizioso, ενώ φυσικά ο Zarco με εξέπληξε. Εμείς ξέρουμε τη δυναμική της Μ1 σε κάθε πίστα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος με την πρώτη σειρά».

 

«Νομίζω έχω το ρυθμό για να παλέψω για τη νίκη αύριο».

 

Αν τα καταφέρει, σε συνδυασμό με το ότι ούτε ο Vinales αλλά ούτε και ο Dovi δεν δείχνουν δυνατοί, αυτό σημαίνει ότι θα μεγαλώσει τη διαφορά του στη βαθμολογία.

 

Αλλά για Τίτλο δεν θέλει να ακούει ακόμα…

 

«Είναι ακόμα νωρίς… έχουμε δώσει μόνο 2 Αγώνες. Στις ΕΔ4 κάναμε ένα σημαντικό βήμα κι έχω καλό ρυθμό. Στόχος μου είναι να κάνω τον καλύτερο δυνατό Αγώνα. Να είμαι μπροστά και μετά να δούμε τι θα γίνει».

 

«Έχω εξαιρετική αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς… μετά θα δούμε τι θα γίνει με το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Η Yamaha είναι το φαβορί!

« Προηγούμενο άρθρο

Έξω φρενών ο Pol Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα