• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έξω φρενών ο Pol Espargaro!
Για το γύρο που του ακύρωσαν
Νέα 08/08/2020 - 22:58

Το πρόσωπο του Pol Espargaro μετά το τέλος των σημερινών κατατακτηρίων δοκιμών τα έλεγε όλα…

 

Ο Ισπανός είδε το γρήγορο γύρο του, που θα τον έβαζε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, να του ακυρώνετε λόγω της κίτρινης σημαίας.

 

Ένας κανονισμός που τέθηκε σε ισχύ κυριολεκτικά πριν από μερικές εβδομάδες και υποχρεώνει τους οδηγούς να κόβουν όταν βλέπουν κίτρινη σημαία.

 

Ο κανονισμός δεν είναι το πρόβλημα και ο Polyccio συμφωνεί με αυτόν. Ωστόσο δεν εφαρμόστηκε σωστά σήμερα και ο Ισπανός νοιώθει αδικημένος.

 

«Είμαι τσαντισμένος γιατί έδειξαν τη σημαία σε ένα σημείο που δεν φαίνεται! Ήταν οι καλύτερές μου κατατακτήριες με την ΚΤΜ και θα έπρεπε να είμαι στη συνέντευξη τύπου τώρα».

 

«Όμως ήταν άδικο… έδειξαν τη σημαία σε σημείο που ακόμα και στην τηλεόραση έπρεπε να κάνεις ζουμ για να τη δεις! Πόσο μάλλον όταν εμείς πάμε τόσο γρήγορα…»

 

«Η κίτρινη σημαία ήταν σωστή και όλοι συμφωνούμε με τον κανονισμό, όμως αυτός πρέπει να εφαρμόζεται σωστά».

 

«Θα ζητήσω επανεξέταση αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Θέλω όμως να παραδεχτούν το λάθος τους. Σήμερα την πλήρωσα εγώ για λάθη των άλλων».

 

Τέλος, είπε και μερικά λόγια για τον Αγώνα και τι περιμένει αύριο.

 

«Το πίσω ελαστικό έχει μεγάλη φθορά μετά από 10 γύρους και στο τέλος νομίζω ότι εύκολα οι χρόνοι θα ανέβουν κατά 1,5’’. Όμως θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ το πλεονέκτημά μου στα φρένα».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Έχω εξαιρετική αίσθηση πάνω στην Μ1!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Το συμβόλαιο; Άνθρωπος είμαι… όλα με επηρεάζουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα