• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το συμβόλαιο; Άνθρωπος είμαι… όλα με επηρεάζουν!
Αλλά σήμερα δεν ήταν αυτό. Το πρόβλημα είναι στα ελαστικά
Νέα 08/08/2020 - 22:26

Αύριο ο Andrea Dovizioso θα ξεκινήσει από την 18η θέση του σχηματισμού εκκίνησης, κάνοντας τη χειρότερή του εμφάνιση σε κατατακτήριες δοκιμές απ’ όταν ανέβηκε (2008) στη μεγάλη κατηγορία.

 

Την ίδια ώρα, μια άλλη Ducati – και μάλιστα του 2019, με την οποία ο Dovi έπαιρνε τη 2η θέση στο Brno πέρυσι – πανηγύριζε την pole position.

 

Τα προβλήματα για τον Dovi είναι τα ίδια: «Στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε θέμα με τα ελαστικά. Το μόνο διαφορετικό από πέρυσι είναι αυτό το νέο ελαστικό».

 

«Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε λύσεις με την ομάδα. Προσπαθήσαμε και αλλάξαμε πολλά, αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω όπως παλιά».

 

Τον ρώτησαν αν έχει επηρεαστεί και από το γεγονός ότι ακόμα δεν τα έχει βρει (ή όχι) με την Ducati για να ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον.

 

«Όλα παίζουν ρόλο. Κι εμείς οι πιλότοι άνθρωποι είμαστε!» αποκρίθηκε και στη συνέχεια ανέλυσε λίγο περισσότερο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 

«Δεν έχω τον έλεγχο που θέλω στα φρένα, δεν μπορώ να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα κι έχουμε πολλές ταλαντώσεις που τις βλέπετε και στην τηλεόραση. Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι ότι συνήθως ξέρω γιατί είμαι γρήγορος ή αργός. Όχι όμως τώρα…»

 

Στη συνέχεια συνεχάρη τον Zarco και μίλησε για τις δορυφορικές μοτοσυκλέτες που κυριάρχησαν στις σημερινές κατατακτήριες.

 

«Ο Zarco έκανε καταπληκτικό γύρο πίσω από έναν άλλο και πήρε την pole. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μεγάλος οδηγός και θέλω να δω τι θα κάνει αύριο».

 

«Όσο για τις δορυφορικές μοτοσυκλέτες, πολλές από αυτές έχουν μεγάλη εργοστασιακή υποστήριξη πια. Η δική μας συγκεκριμένα δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτή του ‘19».

 

Τι περιμένει αύριο στον Αγώνα; «Δεν ξέρω… όλοι έχουμε θέμα με τα ελαστικά. Περιμένω να γίνει έξυπνος Αγώνας. Θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Έξω φρενών ο Pol Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Κέρδισε πίσω τη χαμένη του αυτοπεποίθηση ο Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα