• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Brno: Αγώνας
Φανταστική 1η νίκη για Dennis Foggia!
Νέα 09/08/2020 - 14:36

Την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πήρε στο σημερινό Αγώνα ο Dennis Foggia, κάνοντας πραγματικά έναν εξαιρετικό Αγώνα!

 

Ο Ιταλός, με τη νέα του ομάδα την Leopard Racing, ήταν πάρα πολύ δυνατός κρατώντας την 1η θέση για πάρα πολλούς γύρους.

 

Μάλιστα στο τέλος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις επιθέσεις που περίμενε από τους αντιπάλους του και ανταπεξήλθε ιδανικά!

 

Ο Ai Ogura ήταν αυτός που τον πίεσε και ο οποίος για πολύ λίγο του πήρε την 1η θέση. Όμως ο Foggia «απάντησε» αμέσως και στον τελευταίο γύρο έκανε και μια μικρή διαφορά για να πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη!

 

Από την άλλη ο Albert Arenas εκμεταλλεύτηκε και αυτός στο τέλος ένα λαθάκι του Ogura και του πήρε τη 2η θέση, στην οποία και τερμάτισε διατηρώντας την 1η θέση στη βαθμολογία.

 

Κερδισμένος ήταν και ο Ai Ogura που για έναν ακόμα Αγώνα έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και πλέον – με το 3ο του βάθρο στους 4 πρώτους Αγώνες – είναι 2ος στη βαθμολογία!

 

Τον καλύτερό του Αγώνα φέτος έκανε ο Niccolo Antonelli, που τερμάτισε στην 4η θέση κρατώντας πίσω του τον John McPhee.

 

Στο μπροστινό γκρουπ των 9 μοτοσυκλετών στο τέλος ήταν και ο Raul Fernandez που ξεκίνησε από την pole και τερμάτισε τελικά 6ος.

 

Την 7η θέση, όπως και στην Jerez II, πήρε ο Jeremy Alcoba, μπροστά από τους Tony Arbolino και Romano Fenati, με τον τελευταίο να παίρνει το καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος.

 

Ο Arbolino θα μπορούσε και κάτι καλύτερο, αλλά στο τέλος μια επιθετική κίνηση του Arenas τον έβγαλε εκτός γραμμής κι έχασε αρκετές θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Brno: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Brno: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα