• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Brno: Αγώνας
Νέα εμφατική νίκη για Bastianini!
Νέα 09/08/2020 - 14:50

Από τη στιγμή που έκανε τέλεια εκκίνηση και έφτιαξε μια διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον δεύτερο, ο Enea Bastianini δεν κοίταξε ποτέ πίσω του!

 

Ο Ιταλός κυριάρχησε και στην πίστα του Brno, όπως το έκανε και στην Jerez πριν από δυο εβδομάδες και διπλασίασε τις νίκες του στην κατηγορία.

 

Έτσι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την 11η θέση του Nagashima και την 4η του Luca Marini.

 

Μόνο προς το τέλος ο Sam Lowes, που είχε ανέβει κι αυτός από την αρχή στη 2η θέση, έδειξε ότι θα μπορούσε να πλησιάσει τον Enea.

 

Ωστόσο ο τελευταίος είχε κρατήσει δυνάμεις για το τέλος και τελικά πέρασε τέσσερα δέκατα μπροστά από τον Βρετανό τη γραμμή του τερματισμού.

 

Ο Sam Lowes έκανε πολύ καλό Αγώνα και πάλι, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών για πρώτη φορά από το 2016!

 

Μαζί τους ήταν και ο Joe Roberts που έκανε μοναχικό Αγώνα στην 3η θέση, πανηγυρίζοντας με το τέλος του Αγώνα το πρώτο του βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Η 10η θέση από την οποία ξεκίνησε ο Luca Marini τον περιόρισε τελικά και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η στον Αγώνα.

 

Την πεντάδα των πρώτων έκλεισε ο Augusto Fernandez, επιστρέφοντας και αυτός στα θετικά αποτελέσματα.

 

Η καλύτερη Speed Up ήταν του Jorge Navarro στην 7η θέση, που πίεσε στο τέλος για να πάρει την 6η από τον Bezzecchi, χωρίς να τα καταφέρει.

 

Θέση στη δεκάδα πήρε ο Jorge Martin (8ος) αλλά και ο Hafizh Syahrin, ενώ ο Aron Canet ήταν και πάλι – με διαφορά – ο καλύτερος από τους rookies.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Brno Αγώνας: Θυελλώδης ο Binder!!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Brno: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα