• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έξω φρενών και ο Brivio!
«Είμαστε στην Αυστρία και ήταν οδηγός της ΚΤΜ…»
Νέα 24/08/2020 - 11:53

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Davide Brivio μετά το τέλος του χτεσινού Αγώνα στην Αυστρία.

 

Πρώτα είδε τον Joan Mir να φτιάχνει μια πολύ μεγάλη διαφορά και να είναι κοντά στην πρώτη του νίκη, ωστόσο όλα άλλαξαν με την πτώση του Vinales.

 

Μετά τη διακοπή ο Mir δεν είχε την ίδια δυναμική, ωστόσο θα έπρεπε να πάρει το βάθρο από τη στιγμή που ο Pol Espargaro πάτησε στο πράσινο κομμάτι της πίστας στον τελευταίο γύρο.

 

Αυτό πιστεύει ακράδαντα ο Brivio, μιας και αυτό λένε οι κανονισμοί.

 

«Δεν μπορώ να τους καταλάβω! Ήδη ακούγονται πολλά αρνητικά σχόλια γι’ αυτούς. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: αν πατήσεις στο πράσινο χάνεις μια θέση, όπως έγινε στην Moto2 και στην Moto3».

 

«Τώρα τι έγινε σήμερα… ποιος ξέρει… σήμερα που είμαστε στην Αυστρία, στην έδρα της Red Bull και μια KTM βγήκε στο πράσινο κομμάτι. Τι να πω…»

 

Ο Brivio και η Suzuki προφανώς και παραπονέθηκαν για την αδικία αυτή, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη απάντηση.

 

«Λόγω της κατάστασης δεν μπορείς να πας αυτοπροσώπως εκεί, αλλά ετοιμάσαμε ένα e-mail. Συνήθως η απόφαση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι άμεση. Τώρα όμως καθυστερούν και αυτό με ανησυχεί. Θέλω να ξέρω γιατί η ποινή επιβάλλεται επιλεκτικά».

 

Και ο Brivio δεν είναι βέβαιος ότι θα δικαιωθεί στο τέλος…

 

«Κάτι θα βρουν… μια δικαιολογία για να μην τον τιμωρήσουν. Ωστόσο ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Ο Mir τιμωρήθηκε στο πρώτο μέρος του Αγώνα που βγήκε εκτός στην 1 και έδωσε μια θέση».

 

«Το έκανε… έτσι είναι ο κανονισμός και τον εφαρμόσαμε. Δεν μου αρέσει, αλλά ο κανονισμός αυτός είναι σε ισχύ».

 

Η Suzuki, μέχρι χτες τουλάχιστον, είχε αρκεστεί στο παράπονο-email που έστειλε στους Αγωνοδίκες, χωρίς να έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία.

Επόμενο άρθρο »

Χαμένα τα έχει ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είχα κι εγώ προβλήματα με τα φρένα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα