• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Η Honda;
Δεν είναι τόσο κοντά μου πια!
Νέα 01/09/2020 - 10:10

Ο Cal Crutchlow πήγε στην Honda το 2015, στην ομάδα της LCR συγκεκριμένα, και από το 2018 έχει απευθείας συμβόλαιο με το HRC.

 

Στα χρόνια της παρουσίας του με το εργοστάσιο, έχει καταφέρει να πάρει τρεις νίκες, ωστόσο θα είναι αυτός που θα φύγει στα τέλη της σεζόν, για να κάνει χώρο στον Alex Marquez.

 

Η φετινή χρονιά είναι πολύ άσχημη για τον Βρετανό, ο οποίος πέρα από τη «δύστροπη» Honda, έχει να αντιμετωπίσει και το τραυματισμό στον καρπό του.

 

Μάλιστα στο πρόσφατο Grand Prix της Αυστρίας, στο δεύτερο Αγώνα που έγινε εκεί, ο Cal έλεγε ότι απλά «έκανε γύρους» στην πίστα!

 

Τώρα, ο Βρετανός επισημαίνει ότι δεν έχει και την ίδια αντιμετώπιση από την Honda, όπως είχε παλιότερα.

 

Όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι η Honda είναι κοντά του, ο Crutchlow αποκρίθηκε: «Με διστακτικότητα θα πω ότι όχι… δεν είναι τόσο κοντά μου όσο παλιά».

 

«Αν ήμουν μπροστά σε κάθε session θα ήταν, αλλά κι αυτό δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Ίσως χρειαζόμαστε κι εμείς βοήθεια στο γκαράζ».

 

«Μην με παρεξηγείτε όμως, το HRC βοηθάει τους οδηγούς του. Από την άλλη δουλεύω με την ομάδα μου που τους ξέρω καλά και ξέρουν τη μοτοσυκλέτα καλά».

 

«Είμαι πολλά χρόνια με τον Beefy (σ.σ. τον αρχιμηχανικό του Christophe Bourguigno) και αυτός είναι πολλά χρόνια στην Honda. Ό,τι πληροφόρηση του δίνω πάει στην Honda».

 

«Έχω τεχνικούς του HRC στο γκαράζ μου και το αν βοηθάνε ή όχι όπως παλιά, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο στο να είμαι πιο γρήγορος».

 

«Κάνουν καλή δουλειά και ακούνε, ωστόσο παρά τη σκληρή δουλειά τους είναι δύσκολο για εμάς να βελτιωθούμε».

 

Τώρα ελπίζει ότι τα δεδομένα που πήραν από τον δεύτερο Αγώνα στην Αυστρία, θα τον βοηθήσουν να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στα επόμενα GP.

 

«Ακολουθούσα τον Alex και είδα που η μοτοσυκλέτα του δουλεύει καλύτερα από τη δική μου και το είπα αυτό στην Honda».

 

«Αλλά και οι άλλες Honda φαίνεται ότι σε κάποιους τομείς είναι καλύτερες από τη δική μας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό».

 

«Τώρα που έχουμε περισσότερη πληροφόρηση, ελπίζουμε ότι σε διαφορετικές πίστες θα είμαστε καλύτεροι».

Επόμενο άρθρο »

«Σούπερ κινητήρας» και δυσαρέσκεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Το HSBK 2020 στη γραμμή της εκκίνησης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα