• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Περιστεράς ξεκινά 22ος στην Ίμολα
Με τεχνικά προβλήματα στις Κατατακτήριες
Νέα 05/09/2020 - 14:09

Ο Γιάννης Περιστεράς συμμετέχει αυτό το Σαββατοκύριακο στον Αγώνα της Ίμολα για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, στην κατηγορία Supersport 300. Παρά το ότι η οδήγηση του Έλληνα οδηγού ήταν σε υψηλό επίπεδο, δεν κατάφερε καν να πλησιάσει τους πολύ καλούς χρόνους που είχε κάνει πριν 20 ημέρες στις επίσημες δοκιμές σε αυτήν την πίστα και έτσι ο 15χρονος οδηγός θα ξεκινήσει από την 22η θέση στον σημερινό Αγώνα. 

Τα προβλήματα εντοπίζονται στα ηλεκτρικά και τη χαρτογράφηση του κινητήρα της Yamaha R3, με αποτέλεσμα ο οδηγός μας να υστερεί σημαντικά σε επιτάχυνση και τελική ταχύτητα, σημειώνοντας μόλις την 21η τελική, με διαφορά 9 χλμ/ώρα από τον πρώτο, που για τις μικρές μοτοσυκλέτες της κατηγορίας είναι σημαντική διαφορά. Μάλιστα είναι -4 χλμ/ώρα από την τελική που έκανε χθες το πρωί στις ελεύθερες δοκιμές! Η ομάδα ψάχνει τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα και εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: REPSOL Petrolmak S.A., Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Akrapovic, DNA Filters, TECNO MOTO Performance, SHOEI, KARASSULIS International Transport, Rider Repair Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO. 

Τα hashtag για την επικοινωνία του στα social media είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #repsol #akrapovic #dnafilters #shoei #ixs #sidi #karassulis #riderrepairgraphics #yamahar3

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon 2: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon 2: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα