• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Τώρα φαίνονται τ’ αποτελέσματα…
…από τη σκληρή δουλειά του Dani Pedrosa!
Νέα 07/09/2020 - 14:43

Μέχρι και πριν τη φετινή σεζόν, η KTM δεν είχε καταφέρει να πάρει θέση μέσα στην πεντάδα ενός Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στο στεγνό.

 

Μετά από πέντε Αγώνες όμως το 2020, το Αυστριακό εργοστάσιο έχει δυο νίκες στο στεγνό, πρώτα με τον Brad Binder στην Τσεχία και μετά με τον Miguel Oliveira στην Αυστρία!

 

Επιτυχίες που σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλονται και στη συνδρομή του Dani Pedrosa, ο οποίος μετά από μια καριέρα 13 χρόνων με την Honda στα GP, είναι πλέον δοκιμαστής της KTM.

 

«Σίγουρα η μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι», έλεγε ο Oliveira μετά τη νίκη του στο δεύτερο Αγώνα που έγινε στο Red Bull Ring.

 

«Ο Dani έχει κάνει πολλή δουλειά και η πληροφόρησή του έχει βοηθήσει στο να γίνει πιο εύκολη η μοτοσυκλέτα. Τα αποτελέσματα φαίνονται στις πίστες».

 

Πρόσφατα, ο Dani Pedrosa βρέθηκε στο Misano – όπου αυτό το Σ/Κ συνεχίζεται το MotoGP – για ιδιωτικό τεστ μαζί με τους Pirro (Ducati) και Lorenzo Savadori (Aprilia).

 

Με τα τρία βάθρα που έχει φέτος η ΚΤΜ, έχασε αυτόματα το δικαίωμα να κάνει δοκιμές και με τους εργοστασιακούς οδηγούς και γι’ αυτό στο Misano δεν ήταν ο Espargaro ή ο Binder.

 

Από τη νέα χρονιά θα χάσουν και δυο κινητήρες ανά οδηγό, ενώ θα ισχύει και γι’ αυτούς το πάγωμα της εξέλιξης του κινητήρα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι το πάγωμα ισχύει φέτος για όλο το ημερολογιακό έτος για την Honda, την Ducati, την Yamaha και την Suzuki, όχι όμως και για την ΚΤΜ.

 

Το Αυστριακό εργοστάσιο θα έχει το δικαίωμα να εξελίξει τον κινητήρα του κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ώστε να παρουσιάσει μια νέα μοτοσυκλέτα το 2021.

Επόμενο άρθρο »

Φέρνει έξτρα μπροστινό ελαστικό στο Misano η Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi και Dovi συγχαίρουν τον Rinaldi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα