• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Misano 2: ΕΔ2
6 οδηγοί στο 1:35 (!) μπροστά με νέο ρεκόρ ο Bastianini!
Νέα 19/09/2020 - 15:00

Εντυπωσιακούς χρόνους είχαμε από τους οδηγούς της μεσαίας κατηγορίας στις ΕΔ3 του Misano 2, με το χτεσινό ρεκόρ πίστας να καταρρίπτεται συνολικά τέσσερεις φορές!

 

Πρώτος το κατέρριψε ο Sam Lowes που έκανε 2 φορές νέο ρεκόρ πίστας, για να τον μιμηθεί στο τέλος του 40λεπτου ο Enea Bastianini!

 

Ο Ιταλός κατέβασε και αυτός δυο φορές το ρεκόρ, γράφοντας στο τέλος το 1:35,649 που του χάρισε την πρώτη θέση.

 

Πίσω από τον Bestia ήταν ο Lowes, ενώ την 3η θέση πήρε ο Bezzecchi όντας 5χιλ πιο γρήγορος από τον νικητή του Misano 1 (και ομόσταυλό του) Luca Marini.

 

Ο πέμπτος ταχύτερος οδηγός στην πίστα ήταν ο Marcel Schrotter, ενώ ο Nicolo Bulega πίσω του ήταν και ο τελευταίος οδηγός με χρόνο στο 1:35!

 

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από το Γύρο αυτό, ό,τι καλύτερο σε χρόνο είχαν επιτύχει οι οδηγοί της Moto2 ήταν το 1:31,170 που έδινε την pole στον Lowes την περασμένη εβδομάδα!

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα μόνο 2 οδηγοί δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χτεσινούς τους χρόνους, με τον έναν από αυτούς να είναι Joe Roberts.

 

Αυτό, ωστόσο, δεν στοίχισε στον Αμερικανό που κατάφερε – έστω και τελευταίος – να πάρει θέση στην 14άδα και μαζί το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Misano 2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Misano 2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα