• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Misano 2: ΚΑΤ
Την 3η του pole πήρε ο Raul Fernandez
Νέα 19/09/2020 - 15:13

Ο Raul Fernandez κατάφερε να πάρει την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto3 που δεν μας χάρισαν τελικά κάποιο νέο ρεκόρ πίστας.

 

Οι οδηγοί της κατηγορίας άρχισαν να γράφουν χρόνους στα τελευταία οχτώ λεπτά του session, καθώς έμειναν εκτός για τα πρώτα εφτά.

 

Στο τέλος ο Fernandez έκανε 1:41,705 και κράτησε πίσω του για 88χιλ τον Tony Arbolino που είχε περάσει (και πάλι) ως δεύτερος από τις ΚΑΤ1.

 

Ο Arbolino ήταν και η μόνη Honda στις πρώτες πέντε θέσεις που κυριάρχησαν οι ΚΤΜ.

 

Την πρώτη σειρά συμπλήρωσε ο Andrea Migno που ήταν μόλις 4χιλ πίσω από τον Arbolino. Με τον τελευταίο του γύρο ο Albert Arenas ανέβηκε στην 4η θέση.

 

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας θα έχει την ευκαιρία να καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος από την πτώση του στον πρώτο Αγώνα του Misano.

 

Ο κάτοχος του ρεκόρ πίστας, Celestino Vietti, δεν μπόρεσε να επαναλάβει έναν αντίστοιχα εντυπωσιακό χρόνο στις υψηλότερες θερμοκρασίες του μεσημεριού.

 

Έτσι ο Vietti θα χρειαστεί να ξεκινήσει από την 5η θέση, ενώ μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Romano Fenati.

 

Μεγάλες εκπλήξεις είχαμε στις ΚΑΤ1, καθώς οι John McPhee (ο νικητής του Misano 1), Gabriel Rodrigo, Darryn Binder και Niccolo Antonelli έμειναν εκτός τετράδας!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Misano 2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Misano 2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα