• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Misano 2: ΚΑΤ
Η pole στον Vinales, έχασε έναν φοβερό χρόνο ο Bagnaia!
Νέα 19/09/2020 - 17:34

Από την pole position θα ξεκινήσει και πάλι τον Αγώνα του Misano ο Maverick Vinales, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πριν από μια εβδομάδα.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:31,077 και πήρε μια ακόμη pole position, κυρίως όμως εξαιτίας ενός λάθους που έκανε στον τελευταίο του γύρο ο Bagnaia!

 

Ο Pecco «πετούσε» στον τελευταίο του γύρο και έγραψε χρόνο – για πρώτη φορά – στο 1:30 αλλά στην τελευταία στροφή πάτησε στο πράσινο κομμάτι και ακυρώθηκε.

 

Έτσι η pole πήγε στα χέρια του Vinales, ενώ ο Bagnaia θα ξεκινήσει από την δεύτερη σειρά και την 5η θέσης συγκεκριμένα.

 

Αυτή τη φορά δεν είχαμε κυριαρχία της Yamaha στις πρώτες θέσεις. Πίσω από τον Maverick ήταν η Ducati του Jack Miller, ο οποίος πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1.

 

Την πρώτη σειρά συμπλήρωσε ο Fabio Quartararo, ο οποίος έκανε ένα μικρό λάθος στο γρήγορο γύρο του μένοντας 0,145’’ από τον πρώτο.

 

Πολύ δυνατή ήταν και η ΚΤΜ σήμερα, με τον Pol Espargaro να ανεβαίνει στην 4η θέση και τον Brad Binder στην 6η, με τους δυο να ξεκινούν από τη δεύτερη σειρά μαζί με τον Bagnaia.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Valentino Rossi που έχασε για 47χιλ την είσοδό του στη δεύτερη σειρά, ενώ δίπλα του θα είναι ο Morbidelli και ο Petrucci.

 

Ο Andrea Dovizioso – που πέρασε και αυτός με επιτυχία από τις ΚΑΤ1 – έμεινε πιο πίσω, στην 10η θέση ενώ 11ος ήταν ο Mir και 12ος ο Nakagami που είχε πτώση.

 

Η άλλη Suzuki, αυτή του Alex Rins, είχε καταστροφική παρουσία στις ΚΑΤ1 καθώς έμεινε στην 8η θέση (από τους 10 οδηγούς) και θα ξεκινήσει τον Αγώνα από την 18η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Misano 2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Misano 2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα