• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Taka: Έχασα μεγάλη ευκαιρία για νίκη!
Στο τέλος του Αγώνα ήμουν ο ταχύτερος όλων!
Νέα 29/09/2020 - 13:35

Ο Takaaki Nakagami ήταν από τους οδηγούς που έδειξαν πάρα πολύ καλό ρυθμό στις ΕΔ4, έκανε ωστόσο τη ζωή του δύσκολη με την 11η θέση που πήρε στις ΚΑΤ2.

 

Αν και ξεκινούσε από τόσο πίσω, αποφάσισε να μην πιέσει πολύ στην αρχή για να φυλάξει λάστιχο για το τέλος, κάτι που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε λάθος τακτική.

 

«Στο τέλος του Αγώνα νομίζω ότι ήμουν ο ταχύτερος οδηγός στην πίστα, μιας και είχα πολύ καλή πρόσφυση στο πίσω ελαστικό», έλεγε ο Taka.

 

«Ήμουν ωστόσο και πάλι πίσω από Ducati και δεν μπορούσα να τις περάσω εύκολα. Μέσα στη στροφή ήμουν ταχύτερος, αλλά με έκοβαν κι έτσι δεν είχα και καλή επιτάχυνση».

 

«Τερμάτισα έβδομος τελικά, αλλά με διαφορά κάτι παραπάνω από τρία δευτερόλεπτα που αυτό δείχνει ότι είχα μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσω τον Αγώνα!»

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στην αρχή του Αγώνα αντιμετώπισε και προβλήματα στα φρένα.

 

«Στους πρώτους τρεις γύρους δεν ήμουν δυνατός στα φρένα. Επιπλέον ίσως τελικά φρόντισα παραπάνω απ’ ότι θα έπρεπε τα ελαστικά μου».

 

«Πρέπει να δουλέψω για το πρώτο μισό του Αγώνα, διότι στο δεύτερο έχω πάντα καλό ρυθμό. Ήμουν πολύ ήπιος με τα ελαστικά στην αρχή και αυτό μου στοίχισε».

Επόμενο άρθρο »

Franky: Τίτλος; Χαλαρώστε…

« Προηγούμενο άρθρο

Τα “Γαλακτοποιήματα Πάτσης” χορηγός του Γιάννη Περιστερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα