• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανήσυχος ο Dovizioso
Δύσκολα θα περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2
Νέα 16/10/2020 - 21:09

Πολλές οι δυσκολίες σήμερα για τον Andrea Dovizoso, αλλά και γενικότερα για όλες τις Ducati που δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στη δεκάδα.

 

Ο Ιταλός ήταν 1,2’’ πιο αργός από τον πρώτο Vinales και πήρε μόλις την 13η θέση, όντας η 3η από τις 5 Ducati που πήραν τις θέσεις 11-15.

 

Παρά την καθυστέρηση στην έναρξη αύριο των ΕΔ3, ώστε να ανέβει η θερμοκρασία στην άσφαλτο σε ασφαλή επίπεδα, ο Dovi δεν είναι αισιόδοξος.

 

«Ανησυχώ για αύριο… δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να βγάλουμε το χρόνο και δεν ξέρω γιατί έχουμε το πρόβλημα σ’ αυτή την πίστα».

 

Ποιο πρόβλημα; «Δεν μπορούμε να φέρουμε στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας τα ελαστικά μπροστά και πίσω. Ειδικά στις δεξιές στροφές».

 

«Ναι... ανησυχώ! Αν ο αέρας είναι σε νορμάλ επίπεδα θα μας βοηθήσει, αλλά και πάλι θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε χρόνους καλύτερους από αυτούς σήμερα το μεσημέρι».

 

Για τον Jack Miller της Ducati, ο οποίος τη νέα χρονιά θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ducati ήταν ο αέρας.

 

«Ο αέρας μας δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Για όλες τις Ducati. Όπως και στη Βαρκελώνη… την 1η ημέρα δυσκολευτήκαμε λόγω αέρα και μετά που έπεσε ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί».

 

«Έτσι είναι ο τρόπος που δουλεύει η μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Μέσα Νοεμβρίου η απόφαση για τον Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Estoril: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα