• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
30 λεπτά καθυστέρηση; Δεν είναι αρκετά!
Τι λένε οι Marquez, Smith και Zarco κλπ
Νέα 16/10/2020 - 11:23

Edit: Τελικά η Οργάνωση αποφάσισε να δώσει νέα παράταση κι έτσι όλο το πρόγραμμα από αύριο πάει μια ώρα πίσω. Δείτε όλες τις νέες ώρες μετάδοσης εδώ: https://mgp.gr/content.aspx?id=38293

Τι έλεγαν ορισμένοι εκ των οδηγών ΠΡΙΝ τη νέα αλλαγή στο πρόγραμμα:

 

Αρκετοί είναι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας που φοβούνται ότι η μισάωρη καθυστέρηση στην έναρξη των ΕΔ3 αύριο, δεν θα είναι αρκετή.

 

Αυτά τα 30 λεπτά καθυστέρησης υποτίθεται ότι θα βοηθούσαν στην πράξη ώστε να έχουμε θερμοκρασίες πίστας κοντά στους 12ο C στους οποίους μπορούν να λειτουργήσουν τα ελαστικά της Michelin.

 

Ωστόσο κάποιοι από τους αναβάτες πιστεύουν ότι η καθυστέρηση αυτή δεν είναι αρκετή.

 

«Νομίζω ότι και μισή ώρα μετά πάλι θα έχει πολύ κρύο», έλεγε ο Alex Marquez. «Όμως είναι λογικό αφού πλησιάζουμε προς το χειμώνα».

 

Ο Bradley Smith προτείνει από την πλευρά του μια άλλη λύση:

 

«Δεν ξέρω… ίσως καλύτερα θα ήταν να κάναμε ένα session μιάμισης ώρας το μεσημέρι που οι θερμοκρασίες θα είναι ανεβασμένες».

 

«Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει σε όλες τις κατηγορίες… πραγματικά σήμερα το πρωί δεν θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε».

 

Ο Johann Zarco είχε δυο πτώσεις σήμερα στην πίστα και όπως έλεγε μετά «…δεν είναι αστείο. Διέλυσα τις μοτοσυκλέτες και θα μπορούσα να τραυματιστώ».

 

«Προσπαθούσα να πάω λίγο πιο γρήγορα, χωρίς να κάνω τρελά πράγματα και παρ’ όλα αυτά έπεσα».

 

Μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Dovizioso, έλεγε μετά το τέλος της ημέρας: «Ανησυχώ για αύριο… ακόμα και με την καθυστέρηση, πολύ δύσκολα θα κάνουμε καλύτερους χρόνους».

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανέβηκε επίπεδο ο Covid-19!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα