• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 1 Moto3: ΕΔ3
Καλοί χρόνοι, 1ος ο Migno
Νέα 17/10/2020 - 12:41

Η μία ώρα παράτασης στην έναρξη των σημερινών sessions φαίνεται ότι αποδίδει, μιας και οι οδηγοί της Moto3 κατάφεραν να κάνουν καλούς χρόνους σήμερα το πρωί.

 

Οι θερμοκρασίες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, με 7ο C στον αέρα και 10ο C στην άσφαλτο στην αρχή του 40λεπτου, που έφτασαν στους 10ο C και 14ο C αντίστοιχα στο τέλος.

 

Ο Gabro Rodrigo κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1:58,383 στο τέλος και να είναι μόλις δυο δέκατα πιο αργός από το χρόνο του Raul Fernandez από χτες!

 

Ένας εξαιρετικός χρόνος για τις συνθήκες αυτές, αλλά κι ένας χρόνος που ακυρώθηκε από τον Αργεντινό επειδή βγήκε εκτός ορίων πίστας.

 

Έτσι, την πρώτη θέση στις ΕΔ3 πήρε ο Andrea Migno, που ήταν και ο πρώτος που βελτίωσε το χτεσινό του χρόνο σήμερα.

 

Στη συνέχεια τον μιμήθηκαν άλλοι 13 οδηγοί, αλλά οι χρόνοι και κάποιων άλλων ακυρώθηκαν με αποτέλεσμα στο τέλος να έχουμε 7 οδηγούς από τους 30 που βελτίωσαν το χρόνο τους.

 

Πέρα από το Migno, κερδισμένοι σήμερα ήταν και οι Jeremy Alcoba, Niccolo Antonelli αλλά και ο Deniz Oncu.

 

Οι τρεις αυτοί οδηγοί βελτίωσαν επίσης τους χρόνους τους και μπήκαν στην 14άδα των πρώτων, εκεί που επικεφαλής παρέμεινε ο Raul Fernandez.

 

Στους χαμένους, πέρα από τον Rodrigo, ήταν και οι Dennis Foggia (έκανε χρόνο στο 1:58,9 σήμερα) και John McPhee (1:59,0) που έχασαν τους καλούς τους χρόνους κι έμειναν εκτός 14άδας.

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δεν σκέφτομαι το Πρωτάθλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα