• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 1 MotoGP: ΕΔ3
Κρατάει τα ηνία η Yamaha, εκτός 10άδας οι Ducati, στο Ιατρικό Κέντρο ο Quartararo
Νέα 17/10/2020 - 13:59

Η Yamaha κράτησε την 1η θέση και στις ΕΔ3 σήμερα το πρωί, με τις θερμοκρασίες στην πίστα να είναι πολύ καλή μετά τη μία ώρα καθυστέρησης στην έναρξη του προγράμματος.

 

Ο Franco Morbidelli ήταν ο ταχύτερος όλων στα τρίτα ελεύθερα, με τον Maverick Vinales να κρατά την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Οι θερμοκρασίες ήταν πολύ καλές, με τον αέρα στους 13ο C στον αέρα και κοντά στους 20ο C προς το τέλος του session.

 

Ο Morbido ήταν ο μόνος με χρόνο στο 1:47 σήμερα το πρωί και έκανε πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Cal Crutchlow (σχεδόν μισό δευτερόλεπτο).

 

Και οι δυο τους είναι στη δεκάδα, πίσω από τον Maverick Vinales ενώ ανάμεσά τους (στα συνδυασμένα αποτελέσματα) είναι ο Fabio Quartararo.

 

Ο Γάλλος, επικεφαλής της βαθμολογίας, είχε ένα άσχημο highside στην 14η στροφή της πίστας και μεταφέρθηκε με πόνους στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας.

 

Ευτυχώς, όπως έγινε αργότερα γνωστό, οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο σπάσιμο και ο Fabio θα συνεχίσει στο Grand Prix της Aragon.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα είχαμε και μοτοσυκλέτα της Suzuki, με τον Joan Mir  να είναι 3χιλ πιο αργός από την KTM του Pol Espargaro.

 

Τρεις Honda στις πρώτες δέκα θέσεις, μιας και πλην του Crutchlow  πολύ καλά τα πήγαν σήμερα και οι Alex Marquez και Takaaki Nakagami.

 

Ο Rins πέτυχε το στόχο του και πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2, ενώ το ίδιο κατάφερε και ο Aleix Espargaro με την Aprilia του.

 

Οι Ducati ήλπιζαν ότι με το λιγότερο αέρα σήμερα θα είχαν λιγότερα προβλήματα, ωστόσο και πάλι καμμία κόκκινη μοτοσυκλέτα δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα.

 

Θα το πετύχαινε ο Jack Miller, αλλά ο καλός του χρόνος ακυρώθηκε επειδή τον έκανε υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας.

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 1 Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα