• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν σκέφτομαι το Πρωτάθλημα!
Νέα 17/10/2020 - 10:15

Ο Maverick Vinales ήταν ο πιο γρήγορος οδηγός τόσο στις ΕΔ1 χτες το πρωί, στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όσο και στις ΕΔ2 το μεσημέρι.

 

Πίσω του, με μικρή σχετικά διαφορά, ήταν το δίδυμο της Petronas με τον Fabio Quartararo – το μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο – να παίρνει τη 2η θέση.

 

Λίγο πιο πίσω είναι ο εντυπωσιακός φέτος Morbidelli, ο οποίος παρά το ότι δεν έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα είναι πάντα εκεί, να «πονοκεφαλιάζει» τους αντιπάλους του.

 

Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, ο Morbido είναι ο πιο αργός από τις ούτως ή άλλως «αργές» μοτοσυκλέτες της Yamaha!

 

«Ο Franco τα πηγαίνει πολύ καλά! Κάνει το δικό του πλάνο και νομίζω θα πιέσει από την αρχή, όπως κι εγώ», έλεγε μετά το τέλος της σημερινής ημέρας ο Vinales.

 

«Εγώ δεν σκέφτομαι το Πρωτάθλημα. Σκέφτομαι μόνο αυτό το GP και πως θα πάρω το καλύτερο δυνατό», πρόσθεσε ο Ισπανός της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha.

 

«Σίγουρα ο Franco είναι δυνατός. Σίγουρα θα είναι εκεί. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε τους 10 τελευταίους γύρους. Εκεί είχαμε δυσκολευτεί πέρυσι».

 

Η φθορά των ελαστικών θα είναι το βασικό μέλημα του Maverick σήμερα.

 

Ο Morbidelli από την πλευρά του είναι συγκρατημένα αισιόδοξος για την παρουσία του στο Grand Prix της Αραγωνίας.

 

«Θα δούμε πως θα είναι ο ρυθμός αύριο και πως θα διαμορφωθεί το επίπεδο των υπολοίπων, αλλά φαίνεται ότι αν αύριο είχαμε Αγώνα θα διεκδικούσα τη νίκη».

 

«Ελπίζω να πάνε όλα καλά στις κατατακτήριες γιατί αυτό ήταν που μας έλειψε στο Le Mans, διότι διαφορετικά είχαμε το ρυθμό να παλέψουμε για τη νίκη στο στεγνό».

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανέβηκε επίπεδο ο Covid-19!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα