• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Η δυσκολότερη νίκη μου!
Νέα 18/10/2020 - 21:42

Ο Alex Rins ξεκίνησε το σημερινό Αγώνα της Aragon 1 από την 10η θέση και πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος ήταν ήδη τέταρτος!

 

Στη συνέχεια, στον 8ο γύρο, ανέβηκε στην πρώτη θέση την οποία και δεν θα έχανε μέχρι το τέλος του Αγώνα.

 

Ο Rins δέχτηκε την πίεση του Alex Marquez στα τελευταία στάδια του Αγώνα, αλλά κράτησε την πρωτιά και πανηγύρισε την 3η νίκη της καριέρας του.

 

Πέρυσι είχε πάρει τις νίκες σε Τέξας και Silverstone, όταν κέρδιζε τους Rossi και Marc Marquez αντίστοιχα, ωστόσο η σημερινή του νίκη ήταν η δυσκολότερη!

 

«Αυτή ήταν πιο δύσκολη νίκη διότι είναι εύκολο να κάνεις το λάθος όταν προηγείσαι. Κατάφερα να κρατήσω τη ψυχραιμία μου και οδήγησα καλά».

 

«Δεν ήταν εύκολο γιατί έβλεπα στην ταμπέλα ότι ο Joan και ο Alex ερχόντουσαν γρήγορα από πίσω. Όμως ήμουν ήρεμος και φρόντισα τα ελαστικά για το τέλος».

 

Η φετινή σεζόν έχει σημαδευτεί για τον Alex Rins από το σοβαρό τραυματισμό του στην Jerez, στην επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος.

 

Ακούστηκαν, όπως γίνεται πάντα και οι φωνές εκείνων που αμφισβητούσαν την αξία του Rins, στους οποίους ο Ισπανός απάντησε:

 

«Ναι σίγουρα τους απάντησα… είχαμε δυσκολίες όλη τη σεζόν αλλά αρκετές φορές είχαμε τη δυναμική αλλά λόγω λαθών και πτώσεων δεν πήραμε την πρώτη θέση».

 

«Επιτέλους ήρθε και αυτή. Είμαι τόσο χαρούμενος! Πολλοί μου έλεγαν να ηρεμήσω επειδή είχα δυο πτώσεις όταν προσπαθούσα να περάσω μπροστά στην Αυστρία και στο Le Mans».

 

«Ήξερα όμως ότι τόσο εγώ όσο και η μοτοσυκλέτα είχαμε τη δυναμική αυτή».

 

Με τη νίκη του αυτή ο Alex Rins έχει κι αυτός ελπίδες να ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, όντας μόνο 35β πίσω από τον Joan Mir στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Παραμένει προσγειωμένος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα με την πίεση του ελαστικού για Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα