• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 2 Moto3: ΕΔ3
Χωρίς αέρα και με ιδανικές συνθήκες πρώτος ο Arenas!
Νέα 24/10/2020 - 12:21

Η απουσία του αέρα σήμερα το πρωί στην πίστα της Aragon ήταν μια καλοδεχούμενη αλλαγή για τους οδηγούς της Moto3, οι οποίοι πριν από λίγο ολοκλήρωσαν τα τελευταία τους ελεύθερα δοκιμαστικά.

 

Σε αυτό το 40λεπτο, ο ταχύτερος όλων ήταν ο Albert Arenas, ο οποίος ήταν ένας από τους αρκετούς οδηγούς που έχασαν μέρος των ΕΔ3 λόγω τιμωρίας τους από το περασμένο Σ/Κ.

 

Ο Ισπανός πάντως – και επικεφαλής της βαθμολογίας – δεν είχε κανένα πρόβλημα και λίγο πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στην πίστα έκανε το 1:57,564 που του έδωσε την πρώτη θέση.

 

Κανείς δεν ξεπέρασε το χρόνο του μέχρι το τέλος, με τον Raul Fernandez πάντως να τον πλησιάζει στα 84χιλ του δευτερολέπτου.

 

Οι διαφορές των οδηγών ήταν πάρα πολύ μικρές, με τους πέντε πρώτους να είναι στα 0,143’’ μεταξύ τους ενώ οι 14 που πήραν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 είχαν διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Την 3η θέση πήρε ο Celestino Vietti, εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με χτες, ενώ πίσω του τον ακολούθησαν οι Romano Fenati και Ai Ogura.

 

Ο Ayumu Sasaki δούλεψε με τον Deniz Oncu, τον ομόσταυλό του, και κατάφερε να μπει στην 14άδα κάνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Τούρκος έμεινε τελικά 11ος.

 

Ανάμεσά τους πήραν θέση οι Darryn Binder, Dennis Foggia, Tony Arbolino και Tatsuki Suzuki που ξεπέρασε στο τέλος κάποια προβλήματα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Ο Jaume Masia ήταν πρώτος τη χτεσινή ημέρα, σήμερα όμως ήταν από τους ελάχιστους που δεν βελτίωσαν το χρόνο τους.

 

Μάλιστα, λόγω της τιμωρίας του που τον ανάγκασε να χάσει τα τελευταία 25 λεπτά των ΕΔ3, ο Ισπανός τελικά κινδύνευσε να μείνει εκτός 14άδας.

 

Τελικά πήρε την 12η θέση, μπροστά από τον Jeremy Alcoba και τον John McPhee που ήταν ο μοναδικός που έπεσε σήμερα το πρωί στην πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Μια ιστορική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Βασίλη Παντελεάκη στην Ιταλία!

« Προηγούμενο άρθρο

HSBK 2020: Μέγαρα Χρονομετρημένες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα