• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 2 Moto2: ΕΔ3
Συνεχίζει να κυριαρχεί ο Sam Lowes!
Νέα 24/10/2020 - 15:17

Τη δυνατή του παρουσία στην Aragon συνεχίζει και αυτό το Σ/Κ ο Sam Lowes, ο οποίος πήρε και πάλι την 1η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3.

 

Μάλιστα ο Βρετανός σημείωσε σήμερα το πρωί νέο ρεκόρ πίστας, με χρόνο στο 1:51,576 καθώς έπαιρνε με άνεση την πρωτοπορία στη λίστα με τους χρόνους.

 

Πίσω του δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με τους Edgar Pons (2ος), Marcos Ramirez (3ος) και Hector Garzo (5ος) να κλέβουν την παράσταση.

 

Ανάμεσά τους, με τον 4ο καλύτερο χρόνο σήμερα, πήρε θέση ο Remy Gardner, την ώρα που ο Augusto Fernandez ολοκλήρωνε την κυριαρχία των Kalex στις πρώτες θέσεις.

 

Η καλύτερη Speed Up ήταν και σήμερα αυτή του Jorge Navarro, ο οποίος ωστόσο – όπως και ο ομόσταυλός του, ο Fabio Di Giannantonio – ήταν από τους λίγους που δεν βελτίωσαν χρόνο.

 

Ο Navarro βρέθηκε στην 7η θέση, ενώ ο Fabio Di Giannantonio υποχώρησε στην 13η θέση. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι Martin, Bezzecchi, Dixon, Bastianini και Baldassarri.

 

Παρά την πτώση του, ο Joe Roberts ήταν ο τελευταίος που πήρε το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2, την ώρα που οδηγοί όπως ο Luca Marini, o Luthi ή ο Schrotter απογοήτευαν.

Επόμενο άρθρο »

Rabat: Είμαι ισάξιος των περισσότερων στη μεγάλη κατηγορία!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 2 MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα